پخش زنده
امروز: -
به تازگی یک کلاهبرداری با استفاده از فناوری دیپ فیک در چین رخ داد و این کشور را نگران کرده که کلاهبرداران از هوش مصنوعی برای جرایم مالی استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از رویترز، کلاهبرداری در شمال چین که از فناوری پیشرفته دیپ فیک برای متقاعد کردن مردی برای انتقال پول به یک دوست فرضی استفاده میکرد، نگرانی در مورد پتانسیل تکنیکهای هوش مصنوعی (AI) برای کمک به جرایم مالی را برانگیخته است.
چین در بحبوحه افزایش کلاهبرداریهای مبتنی بر هوش مصنوعی، که عمدتا شامل دستکاری دادههای صدا و چهره میشود، نظارت دقیقتری بر چنین فناوریها و برنامههایی داشت و قوانین جدیدی را در ژانویه برای محافظت قانونی از قربانیان تصویب کرد.
پلیس شهر بائوتو، در منطقه مغولستان داخلی گفت: عامل جنایت از فناوری تعویض چهره مبتنی بر هوش مصنوعی برای جعل هویت یکی از دوستان قربانی در طی یک تماس ویدئویی و دریافت ۴.۳ میلیون یوان (۶۲۲ هزار دلار) استفاده کرده است.
پلیس روز شنبه در بیانیهای گفت: او با این باور که دوستش در طی یک فرآیند مناقصه باید پول را واریز کند، پول را منتقل کرد. پلیس افزود که این مرد تنها پس از اظهار بی اطلاعی دوستش از وضعیت متوجه شد که فریب خورده و گفت که آنها بیشتر وجوه دزدیده شده را بازیابی کرده اند و برای ردیابی بقیه تلاش میکنند.
این پرونده بحثهایی را در سایت Weibo در مورد تهدید حریم خصوصی و امنیت آنلاین با هشتگ # کلاهبرداریهای هوش مصنوعی در سراسر کشور در حال انفجار است در روز دوشنبه بیش از ۱۲۰ میلیون بازدید به دست آورد.
یکی از کاربران نوشت: این حادثه نشان میدهد که عکسها، صداها و ویدئوها همگی میتوانند توسط کلاهبرداران استفاده شوند. آیا قوانین امنیت اطلاعات میتواند با تکنیکهای این افراد همگام شود؟