پخش زنده
امروز: -
رسانهها در انگلیس نوشتند: سالها پیش، پلیس انگلیس مبارزه علیه مواد مخدر را کنار گذاشت و وضعیت فعلی این کشور، نتیجه آن بی توجهی است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، گاردین با درج مطلبی در این باره که پلیس بریتانیا، مواد مخدری همچون ماریجوانا را خطرناک نمیداند، نوشت: رانندگی پس از مصرف مواد مخدر را باید همسنگ جرایم ناشی از چاقوکشی دانست که لندن و دیگر شهرهای انگلیس را در بر گرفته است.
براساس گزارش ربکا کمبر (Rebecca Camber)، پژوهشگر اجتماعی در انگلیس، میزان رانندگی پس از مصرف مواد مخدر در این کشور، از شمار رانندگی پس از نوشیدن مشروب الکلی، فزونی گرفته است.
روزنامه دیلی میل هم در این باره نوشت: پس از گذشت حدود ۶۰ سال که در انگلیس، مصرف مواد مخدر یک مشکل جدی دانسته نشد، اکنون معلوم میشود مواد مخدر، زندگی مردم را نابود میکند. با این حال، قانون در برابر مواد مخدر، نامناسب است و بازدارنده نیست به گونهای که پس از متوقف کردن مجرمان خطرناک، این افراد آزاد میشوند، زیرا محاکمه آنان، بسیار دشوار است.
این روزنامه نوشت: در همه خشونتهای تروریستی گزارش شده در انگلیس و در خارج از این کشور، تروریستها از مصرف کنندگان مواد مخدری استفاده میکرده اند که مغزشان را تحت تاثیر قرار میداده است.
به نوشته دیلی میل، این حقیقت به این معنا نیست که مثلا حشیش، افراد را به تروریست مبدل میکند (گرچه در پارهای از موارد، چنین است)، بلکه به این معناست که در پارهای از موارد، میان مصرف درازمدت مواد مخدر مثلا ماریجوانا و خشونت، ارتباط وجود داشته است.
روزنامه گاردین هم افزود: الکل نیز مادهای خطرناک است که پس از هزاران سال، هنوز غیرقانونی نشده است و همچون دهههای پیش از ۱۹۸۰، باید برای غیرقانونی کردن آن تلاش کرد.
این روزنامه نوشت: در انگلیس نیز همچون ژاپن و کره جنوبی، باید دارندگان مواد مخدر را محاکمه و مجازات کرد تا جادهها امن شود، اما پلیس انگلیس مدتهای طولانی است که معتقد شده است مبارزه با مواد مخدر، دیگر ارزش ندارد در حالی که مصرف مواد مخدر، به شدت رو به افزایش است.
به نوشته گاردین، کم خطر معرفی کردن دروغین مصرف مواد مخدر در انگلیس، با ماریجوانا آغاز شد در حالی که این ماده مخدر، با بیماریهای جدی روانی، مرتبط است. سپس مبارزه با کوکائین و هروئین هم بی ارزش معرفی شد و اکنون روزانه، جامعه انگلیس، تاوان این بی توجهی را میپردازد.