اجراییشدن قانون سند تحول جمعیتی و فرهنگسازی، الزامات افزایش جمعیت هستند
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور گفت: اگر بخواهیم بهصورت کامل برای مسئله جمعیت فکری کنیم ابتدا مسئولین باید اجراییشدن قانون سند تحول جمعیتی را پیگیری کنند و باید روی فرهنگ و مسئله ذهنی مخاطب برای فرزندآوری سرمایهگذاری کنیم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، برنامه «بدون خطخوردگی» رادیو گفتگو درباره جوانی جمعیت و الزامات سند تحول جمعیتی با دکتر زینب اختری مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور بهصورت تلفنی گفتگو کرد.
زینب اختری با بیان اینکه سند تحول جمعیتی تبدیل به قانون شده است، گفت: این قانون در ۷۳ ماده تقسیم شده است و بهعنوان یک قانون مترقی در جمهوری اسلامی ایران مطرح میشود. این قانون از ابتدا با مسئلهشناسی، مسائل را احصاء کرده است و باتوجهبه ظرفیتهایی که وجود دارد، توانسته است بخشی از مشکلات و مسائل در قانون در نظر بگیرد و برای رفع آنها دستگاهها را مکلف کند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور اجراییشدن قانون سند تحول جمعیتی را بخش مهم کار عنوان و تصریح کرد: اجراشدن این قانون نیاز دارد مدیران و مسئولان دستگاههای مختلف اولویت خود را موضوع جمعیت قرار دهند.
وی با اشاره به وجود چالشها و مشکلاتی که در حوزه اقتصادی بیان کرد: نکته مهمی که باید دائماً تذکر داده شود و فراموش نشود اگر میخواهیم چرخ اقتصاد بچرخد نیاز به نیروی محرکه دارد که قطعاً در آن جمعیت نقش اول را بازی میکند و مهمترین مسئله محسوب میشود.
اختری در گفت وگوی تلفنی با رادیو گفتگو از تعیین وظایف برای مدیران و مسئولان در همه دستگاهها بر اساس قانون سند تحول جمعیتی گفت و اظهار کرد: اجراییکردن این وظایف توسط مدیران و دستگاهها از هر مسئله دیگری اهمیت بیشتری دارد.
وی سیاستهای ابلاغی توسط رهبر انقلاب را بسیار جامع و حتی کاملتر از قانون سند تحول جمعیتی عنوان کرد و افزود: سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب ابعاد مختلف خانواده را دیده است و مباحث فرهنگی و گفتمانسازی را مدنظر دارد.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور و مشاور وزیر بیان کرد: اگر بخواهیم بهصورت کامل و جامع برای مسئله جمعیت فکری کنیم ابتدا مسئولین باید اجراییشدن قانون سند تحول جمعیتی را پیگیری کنند و علاوهبرآن عزم جدی نیاز است که روی فرهنگ و مسئله ذهنی مخاطب برای فرزندآوری سرمایهگذاری کنیم.