تبدیل وضعیت ۱۵۵ نفر از ایثار گران پالایشگاه گاز ایلام
رئیس امور اداری شرکت پالایش گاز ایلام از تبدیل وضعیت ۱۵۵ نفر از ایثارگران این شرکت در طول سال گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد ۴۰ نفر از کارکنان قرارداد موقت در قالب بند "و " و ۱۱۵ نفر در قالب بند "د" تبدیل وضعیت شده اند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ سید سعید موسوی اظهار داشت: در راستای اجرای تفسیر قانون بند "و" ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه
کشور به منظور تبدیل وضعیت نیروهای قرارداد مدت موقت به رسمی؛ پالایشگاه گاز ایلام از ابتدای ابلاغ بخشنامهها و دستورالعملهای مربوطه برای ۴۰ نفر از واجدین شرایط قانون موصوف، اقدامات لازم از جمله اخذ و بررسی مدارک و مستندات مورد نیاز، مراتب تعیین صلاحیتهای گزینش، معاینات طب صنعتی، گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و ... انجام و برای تمامی نفرات احکام پرسنلی نیز صادر شده است.
وی افزود: در راستای اجرای تکالیف قانونی بند "د" و بند "و" تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز پس از ابلاغ قانون مذکور، در راستای تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری، در مرحله اول تمامی اطلاعات و مستندات ایثارگران شرکت در سامانه ایثار وزارت نفت، تغذیه و بارگذاری شد که متعاقب آن با ابلاغ بخشنامهها و دستورالعملهای مربوطه برای ۱۱۵ نفر از نیروهای پیمانکاری با اخذ مدارک و مستندات لازم، تشکیل پرونده صورت گرفته و دیگر اقدامات انجام که در این راستا برای بیش از ۵۰ نفر نیز احکام پرسنلی صادر شده و مابقی در حال انجام است.
موسوی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه جانشین پروری با هدف مدیریت استعداد کارکنان شناسایی و توسعه افراد بالقوه برای جایگزینی مدیران و مسئولان در سطح شرکت جاری شده است ادامه داد: طرح جانشین پروری در این مجموعه با شناسایی مشاغل کلیدی و استراتژیک آغاز و با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی مولفههای عمومی و تخصصی هر شغل در قالب مدل شایستگی مدیران تدوین شده است.
وی اضافه کرد: در طول سال گذشته کارکنان این شرکت در بیش از ۲۶ هزار ۳۴۵ نفر ساعت آموزش در زمینههای مختلف شرکت کرده اند که خروجی آن باعث تولید پایدار، ارتباط مستمر صنعت با دانشگاه، تحقق نامگذاری سال، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان، موفقیتهای شرکت در زمینههای مختلف، حل مشکلات و مسائل فنی، کاهش مصرف انرژی و ... شده است.
رئیس امور اداری شرکت پالایش گاز ایلامبا بیان اینکه واحد آموزش این پالایشگاه در سال گذشته مقام اول را در بین شرکتهای پالایشی کشور کسب کرده است بیان داشت: از این تعداد آموزش برگزار شده ۵ هزار و ۱۴۴ نفر ساعت برای کارکنان ارکان ثالث، آموزش برای خانوادههای کارکنان در ۱۸ دوره با ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت، مجموع آموزش برای کارکنان و خانوادههای آنان ۴۸ هزار و ۷۹ نفر ساعت بوده که ضریب نفوذ حداقل یک دوره آموزش در سطح کارکنان رسمی و قرارداد موقت ۱۰۰ درصد بوده است.
موسوی به برخی اقدامات واحد آموزش اشاره کرد و گفت: پیاده سازی استاندارد آموزشی ۱۰۰۱۵ نسخه ۲۰۱۹ با تاکید بر صلاحیتهای فردی گروهی و سازمانی برگزاری دورههای زبان انگلیسی ویژه کارکنان رسمی، عقد تفاهمنامه با فنی و حرفهای ایلام و برگزاری مرکز جوار کارگاهی، برگزاری کانون ارزیابی برای ۳۶ نفر از مدیران میانی و ... بخشی از اقدامات واحد آموزش در طول سال گذشته بوده است.
وی با اشاره به اینکه این شرکت اولین شرکت تابعه شرکت ملی گاز بوده که موفق به انجام فرآیند احتساب سوابق کارکنان مدت موقت شده است تصریح کرد: این مهم در راستای اجرای دستورالعمل ابلاغی شرکت ملی گاز ایران و به منظور ساماندهی و جبران خدمات نیروهای مدت موقت انجام شده است.