پخش زنده
امروز: -
مدیر کل بهزیستی مازندران گفت: بهزیستی مازندران از استانهای پیشتاز در حوزه اشتغال معتادان بهبود یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، ؛ دکتر فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در جلسه هماهنگی توانمندسازی و اشتغال معتادان بهبود یافته با اشاره به اتخاذ تمهیدات سازمان بهزیستی کشور در خصوص اشتغال و توانمندسازی معتادان بهبود یافته، گفت: در سال گذشته برش اشتغال استان مازندران ۴۷۰۰ نفر بوده که طبق پیش بینی سازمان بهزیستی کشور ۵ درصد آن شامل معتادان بهبود یافته میشد که بهزیستی مازندران توانست ۲۰ درصد آنرا محقق نماید.
وی با بیان اینکه بهزیستی مازندران جز استانهای پیشتاز در حوزه اشتغال معتادان بهبود یافته است، افزود: در سال گدشته برای یکهزار و ۱۰۲ نفر از معتادان بهبود یافته در استان اشتغال زایی صورت گرفت که از این تعداد ۶۸۳ نفر شهری و ۴۱۸ نفر روستایی بودند.
مدیرکل بهزیستی مازندران عنوان کرد: به ۹۷۴ نفر مبلغ ۹۵ میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال زایی از بند ب تبصره ۱۶ پرداخت شد که با توجه به نوع علاقمندی این افراد یا بسته به حرفهای که در آن مهارت داشتند آموزشها و مجوزهای لازم را دریافت و در مشاغل متنوع فعالیت خود را آغاز کردند.
بریمانی تصریح کرد: در سال گذشته مبلغ ۷۳۹ میلیون تومان حق بیمه خویش فرمایی ۲۵۷ نفر از معتادان بهبود یافته توسط بهزیستی مازندران پرداخت شد که این امر میتواند باعث پایداری شغل این افراد باشد.
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی مشوقهایی برای کارفرمایانی که معتادان بهبود یافته را بکار گیری مینمایند در نظر گرفته است، خاطرنشان کرد: بهزیستی مازندران در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۵۸۰ میلیون تومان حق بیمه معتادین بهبود یافتهای که به کارفرمایان جهت اشتغال معرفی شدند پرداخت نموده است.
این مقام مسئول با اشاره به دو امتیاز عالی جهت اشتغال معتادان بهبود یافته، افزود: آموزش فنی و حرفهای رایگان تعدادی از فنون و رشتههای شغلی جهت مهارت افزایی و پرداخت حق بیمه بهبود یافتگان از امتیازات برای توانمندسازی این افراد است و کارفرمایانی که معتادان بهبود یافته را بکار گیری نمایند، بهزیستی به مدت ۵ سال حق بیمه این افراد را پرداخت مینماید.
مدیر کل بهزیستی مازندران در پایان خواستار همدلی و هم افزایی سایر دستگاههای اجرایی در جهت تحقق اشتغال معتادان بهبود یافته شد و افزود: این افراد نیازمند حمایتهای روانی، اجتماعی و اقتصادی از سوی جامعه هستند و باید باورها نسبت به توانمندی آنها تغییر یابد تا هم شرایط اقتصادی پایدار و صیانت از خانواده آنها صورت گیرد.