پخش زنده
امروز: -
رییس جهاددانشگاهی کرمان گفت:برای ایجاد شبکهای بین نخبگان و مراکز صنعتی و معدنی کرمان با هدف خلق ثروت تلاش و برنامه ریزی می شود.
آقای بازمانده افزود: اصل دوم این است که ما نیاز محور حرکت کرده ایم. به این صورت که تلاش کردیم هر نیازی که ایجاد میشود متناسب با آن یک برنامه و یک مرکز ایجاد کنیم؛ نیاز ما در نوآوری است، وقتی که یک نیاز ایجاد می شود شما می توانید نوآوری کنید. در واقع در جهاددانشگاهی همین اتفاق افتاده و نمونه بارز آن، نیاز کارخانههای فراوری به خوراک و اهمیت منابع کم عیار معدنیست که ما در مقیاس صنعتی در حال اجرای آن هستیم.
رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان گفت: ذیل این کارخانه طرح جهاد بومی سازی را تعریف کردیم که سه عنصر نوآوری، آموزش و نهضت قطعه سازی را دارد و برای هرکدام از این مولفه ها یا عناصر ما به شبکه نیاز داریم؛ شبکه ای شامل جهاددانشگاهی، نخبگان، اعضای هیئت علمی، نخبگان کسب و کارهای مختلف و خانواده بزرگ نظام مهندسی معدن استان و ... .
وی افزود: اصل سوم این است که تمرکز اصلی جهاددانشگاهی توسعه و ایجاد شبکه بین نهادها از جمله نظام مهندسی معدن، دانشگاهها، بازارهای کسب و کار و نخبگان هستیم. با ایجاد این شبکه، رشد سریع اتفاق خواهد افتاد و نیازها در کمترین زمان ممکن رفع میشوند.
آقای بازمانده به فعالیتهای جهاددانشگاهی در سه حوزه آموزشی، فرهنگی و پژوهشی اشاره کرد.
احمد حسن زاده رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمان نیز در این مراسم گفت: سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمان به عنوان یک نهاد متخصص و پیشرو در کشور مطرح و مورد وثوق فعالان این عرصه است.
وی با اشاره به وجود افراد متخصص در این سازمان افزود: تمام تلاشمان را برای پیشبرد اهداف سازمان با استفاده از نظرات و پیشنهادات همکاران به کار خواهیم گرفت.
حسن زاده در پایان گزارشی از عملکرد نظام مهندسی معدن ارائه داد. بنابراین گزارش، ارائه گزارش عملکرد سالانه هیئت مدیره، بررسی و تصویب ترازنامه مالی سال ۱۴۰۱، تصویب برنامه و بودجه سال ۱۴۰۲، انتخاب بازرس، تصویب پیشنهادات هیئت مدیره در زمینه مسائل مالی طبق دستورالعمل های مصوب از دیگر برنامه های این مراسم بود. در پایان مهندس کامیاب به عنوان بازرس نظام مهندسی معدن استان کرمان انتخاب شد.