پخش زنده
امروز: -
رقابت قرآنی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در بخش آوایی آقایان و در رشتههای مختلف از صبح امروز ۲۸ اردیبهشت در خزرآباد ساری آغاز شد و به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرحله نهایی بیست و هفتمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان، اساتید و کارکنان وزارت بهداشت از صبح امروز ۲۸ اردیبهشت در خزرآباد ساری آغاز شد.
در نوبت صبح این مسابقات و قبل از شروع رقابتها به مدت ۳۰ دقیقه نشست هماهنگی و توجیهی داوران برگزار شد.
در این بخش ابتدا مسعود وادیپور، رئیس اداره تبلیغ و ترویج مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت به بیان نکات آئیننامهای در باره رشتههای مختلف بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت پرداخت
وی گفت: بعد از صدور کارنامه نیم ساعت وقت برای اعتراض وجود دارد. دو نفر در کمیته فنی بلافاصله بعد از اجرای هر شرکتکننده کارنامه را تحویل میدهند و اعتراضات احتمالی بعد از ملاحظه کارنامه ثبت خواهد شد.
وادیپور افزود: در رشته دعاخوانی، متن واحدی برای دعاخوانان در نظر گرفته شده است و بر اساس متنی که در اختیار داوران است حتی حرکات نیز بر همان اساس خواهد بود.
رئیس اداره تبلیغ و ترویج مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت تصریح کرد: سالهای قبل بحث حذف را جدی گرفته بودیم و پس از دو بار قرائت اسم شرکت کننده برای اجرا در جایگاه از مسابقات حذف میشد. در این دوره نیز یک بار در ابتدا اسم شرکت کننده اعلام میشود و یک بار نیز پس از پایان رقابت در آن نوبت اعلام خواهد شد. امسال برخی افراد اعلام کردهاند که دیر به محل مسابقات میرسند اسم این افراد در اختیار هیئت داوران قرار گرفته است تا هماهنگی لازم در این زمینه انجام شود.
در ادامه این نشست محمدجواد باقریبیلندی، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت نیز اظهار کرد: جشنواره قرآنی وزارت بهداشت سال گذشته همزمان با اتفاقاتی که در کف دانشگاه رخ داد، آغاز شد و این فعالیتها در تیررس نگاه رصدگران داخلی و خارجی بود، با این وجود بیش از ۷۰ هزار نفر رشته برای حضور در این جشنواره ثبت نام کردند.
وی گفت: در دوره بیست و ششم حدود چهاردرصد از مخاطبان درگیر جشنواره شده بودند که در حال حاضر این عدد به ۱۳ درصد رسیده است؛ یعنی ما در این دوره شاهد مشارکت ۱۳ درصد خانواده سلامت در جشنواره بودهایم، این در حالی است که نظام سلامت کشور طی سالهای اخیر درگیر کرونا بوده است.
بر اساس این گزارش، در ادامه، مسابقات در سه سالن مجزا که به بخشهای مداحی و دعاخوانی، قرائت و حفظ شروع شد و در نوبت صبح تا اذان ظهر ادامه داشت.
در گروه داوری این دوره از مسابقات ۱۲ داور مطرح و شناخته شده کشورمان که ترکیبی از داوران جوان و با تجربه است، حضور دارند که از جمله آنها باید به سیدمحسن موسویبلده، محمد خواجوی، مهدی قرهشیخلو، قاسم رضیعی، محمدمهدی بحرالعلوم، حامد، ولی زاده، مسعود نوری و ... اشاره کرد.
رقابتهای این دوره از مسابقات در سه گروه اساتید، کارکنان و دانشجویان و در رشتههای قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ قرآن (در اجزاء مختلف)، اذان، دعاخوانی، همخوانی و مدیحهسرایی، سخنوری، فصیحخوانی نماز و صحیحخوانی قرآن برگزار میشود.
این رقابتها از صبح امروز در خزرآباد ساری آغاز شده و شامگاه جمعه ۲۹ اردیبهشت پایان مییابد. مراسم افتتاحیه این مسابقات نیز ۲۷ اردیبهشت با حضور مسئولان دانشگاهی و قرآنی کشور برگزار شد و رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در این مراسم از حضور ۲۸ شرکت کننده در این مرحله از مسابقات خبر داد.
بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت اساتید، کارکنان و دانشجویان وزارت بهداشت در شش بخش و ۵۳ رشته و در دو گروه بانوان و آقایان طراحی شده است. مرحله نهایی و مراسم اختتامیه پنج بخش ادبی، هنری، معارفی، پژوهشی و فناوری ۱۹ اردیبهشت در دانشگاه تهران برگزار شد. همچنین رقابتهای بخش آوایی گروه بانوان طی روزهای گذشته برگزار شد و بخش آوایی آقایان آخرین رقابت بیست و هفتمین جشنواره قرآنی وزارت بهداشت خواهد بود.
نفرات برتر بخشهای مختلف این جشنواره در رشتههای مختلف به مرحله نهایی سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور که مرداد امسال به میزبانی دانشگاه فرهنگیان برگزار میشود، راه خواهند یافت.