پخش زنده
امروز: -
در ادامه چند خبر کوتاه از شهرستان های بردسکن، خواف و تربت حیدریه را مرور می کنیم.
تاکید بر هرچه بهتر برگزار کردن جشن های دهه کرامت در بردسکن
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بردسکن بر هر چه بهتر برگزار کردن جشن های دهه کرامت در این شهرستان تاکید کرد.
حجت الاسلام هادی شکاری با اشاره به پویش خواهر و برادر در سطح کشور، گفت: شایسته است ائمه جماعات مساجد با همکاری هیئت امنای مساجد جشن هایی را در طول این دهه برگزار کنند.
وی به طرح مهرواره محله همدل هم اشاره کرد و از روحانیون خواست فعالیت ها و اقدامات انجام شده را در سامانه ثبت کنند.
تذکر دادستان بردسکن به مسئولین اجرایی شهرستان
دادستان بردسکن گفت: با توجه به کوتاهی مسئولان شهرستان در پیگیری طرح کمربندی تبعات هرگونه حوادث احتمالی با متولیان امر خواهد بود.
عباس درودی نیا با بیان اینکه قسمتی از طول ۶ کیلومتری کمربندی بردسکن تسطیح و هموار شده است، گفت: این طرح با تصمیم مراجع استانی قابل تحقق بوده و تاخیر در اجرای آن ناشی از ضعف مدیریتی و اجرایی مدیران مربوطه است.
دادستان بردسکن اظهارداشت: برای اجرایی شدن موضوع کمربندی شهرداری طرح خود را ارائه نموده ولی تاکنون پاسخی توسط اداره کل راه و شهرسازی استان به طرح یادشده داده نشده است که لازم است مسئولان شهرستان با پیگیری مکرر به وظیفه خود در این خصوص عمل کنند.
وی بیان داشت: در خصوص طرح دوبانده شدن محور بردسکن – خلیل آباد نیز انتظار می رود موضوع با جدیت توسط مدیران اجرایی شهرستان مورد پیگیری قرار گیرد تا شهروندان از نعمت راه خوب و ایمن بهرمند شوند.
تلاش برای تبدیل بردسکن به بارانداز اصلی پسته خراسان رضوی
مدیرجهاد کشاورزی بردسکن گفت: بردسکن با 14 هزار هکتار باغ پسته یک قطب تجاری در پسته استان است و درصدد هستیم با برگزاری همایش ملی پسته به میزبانی این شهرستان در روزهای سوم و چهارم خرداد ماه، بردسکن را به بارانداز اصلی محصول پسته تبدیل کنیم.
مهدی مسروری که در نشست با اعضای کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی همایش ملی پسته سخن می گفت، افزود: تولید سالانه پسته بردسکن ۱۶ هزار تن و بیش از 80 درصد محصول پسته این شهرستان از رقم فندقی و گردش مالی این محصول سالانه بیش از ۵ هزار میلیارد تومان است.
مدیر جهادکشاورزی بردسکن با بیان اینکه شهرستان بردسکن با بیش از 55 ترمینال ضبط و فرآوری پسته در استان بیشترین واحدهای فرآوری را به خود اختصاص داده است گفت: 35 درصد پسته تولیدی استان در شهرستان بردسکن سورت بندی و زمینه صادرات آن فراهم می شود.
جذب ۸۰ درصدی تسهیلات اشتغال توسط اداره بهزیستی بردسکن
رئیس اداره بهزیستی شهرستان بردسکن با بیان اینکه سهمیه اشتغال این اداره در سال گذشته ۳۰۰ مورد بوده است، گفت: سال گذشته ۲۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان میزان تسهیلات اشتغال بردسکن بود که ۸۰ درصد این تسهیلات جذب شد و به عنوان یکی از شهرستان های موفق و برتر در حوزه اشتغال قرار گرفت.
مصطفی محمدپور افزود: سال گذشته ۴۰۰ مورد بازدید از طرح های اشتغالزایی صورت گرفت و در هر مرحله با توجه به کارهای انجام شده نسبت به آزادسازی تسهیلات اقدام شد.
وی گفت: ۳۰ درصد از 2 هزار و 900 نفری که تحت حمایت اداره بهزیستی هستند از لوازم توانبخشی استفاده می کنند.
کمبود سهمیه آرد نانوایی ها در خواف
مهدی عباسپور فرماندارخواف در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان این شهرستان گفت: شهرستان خواف دارای بیش از 160 هزارنفرجمعیت است اما سهمیه آرد در شهرستان براساس سرشماری سال ٩۵ اعمال می شود و این باعث کسری سهمیه آرد در نانوایی ها شده است.
معاون مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان در این جلسه توضیحاتی درمورد سامانه نان ارائه داد و گفت: با اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان، صرفه جویی بسیار عادلانه ای در حوزه آرد و نان صورت پذیرفته است که با تکمیل مراحل هوشمندسازی، مشکلات دستگاههای کارت خوان هم حل خواهد شد.
نماینده مجلس: دولت باید کشاورز و تولید کننده را طرف مشورت خود قرار بدهد
نماینده تربت حیدریه، زاوه ومه ولات گفت: دامداران منطقه بشدت دچار مشکل شده اند و با از دست دادن بخشی از دام خود با مشکلات دست و پنچه نرم می کنند.
محسن زنگنه در جلسه بررسی مشکلات کشاورزان و تولید کنندگان با سرپرست وزارت جهادکشاورزی افزود: از سیاست های دولت در حوزه جهاد کشاورزی گلایه داریم و اتفاقاتی که می افتد وارث سیاست های غلطی است که از سال ۹۶ شروع شده اما واقعیت آن است که شیب حرکت تند است.
او افزود: دولت باید کشاورز و تولید کننده را طرف مشورت خود قرار بدهد نه اینکه واسطه گران و دلالان عامل مشورتی دولت شوند.
زنگنه بیان کرد: پسته مه ولات که یکی از بهترین و مرغوبترین محصول در کشور است متاسفانه با قطعی مکرر برق چاههای کشاورزی به این محصول و پسته کاران لطمه زده شده و انارکاران هم از این بی برنامگی زیان فراوان کردند.
او تصریح کرد: متاسفانه کود یارانه ای به باغبانی تعلق نمی گیرد و فقط پنج تا محصول را پوشش می دهد در حالی که ما برای زعفران و سایر محصولات به آن نیاز داریم.