پخش زنده
امروز: -
گری مارکوس، کارشناس هوش مصنوعی مدعی شد که در حال مشورت با مقامات سازمان ملل و یونسکو در مورد چگونگی تأسیس یک سازمان بینالمللی برای تنظیمگری فناوری هوش مصنوعی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از فاکس نیوز، مارکوس که از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ مسئول آزمایشگاههای شرکت اوبر بوده و کتاب «راهاندازی مجدد: ساخت هوش مصنوعی قابل اطمینان» را نوشته است، از لزوم پیگیری چنین تصمیماتی و استفاده از احزاب تأثیرگذار گفت و ابراز امیدواری کرد که یک آژانس بینالمللی جریان اطلاعات نادرستی را که با استفاده از این فناوری تولید میشود، محدود و به کنترل سایر خطرات مرتبط با پیشرفت این فناوری کمک کند.
او در گفتوگو با وبگاه فاکس نیوز ادعا کرد که بازیگران مخرب میتوانند از نرمافزار هوش مصنوعی برای انتشار میلیاردها مورد اطلاعات نادرست در روز یا فریب مردم و ارتکاب جرائم سایبری استفاده کنند. وی در ادامه به لزوم استفاده از همه اقشار و طبقات و گروههای اجتماعی جهان در این سازمان بینالمللی اشاره کرد و تنها استفاده از افراد ثروتمند و معتبر را برای تصمیمگیری ناکارآمد دانست.
مارکوس با اعلام این که مطمئن نیست چگونه آژانس بینالمللی هوش مصنوعی میتواند از بازخورد عمومی استفاده کند، از برنامه خود برای اجرای طرحی در توییتر برای آزمایش این ایده استفاده خواهد کرد.
به عقیده کارشناسان، نیاز به بودجه هنگفت، یکی از چالشهای مهم تشکیل نهاد نظارتی هوش مصنوعی در مقیاس جهانی محسوب میشود. نهاد مدنظر مارکوس نیز از این قاعده مستثنی نیست و او برای تحقق این هدف به کمکهای برخی نهادهای خیریه و افراد ثروتمند نیاز دارد.