پخش زنده
امروز: -
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: همه ارکان وزارت جهاد کشاورزی با حمایت صددرصدی از بخش تولید پاسخگو و حامی کارآفرینان هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سید محمد آقا میری امروز در مراسم بهره برداری از شرکت تولیدی - صنعتی ماکیان در بخش جلگه رخ با تاکید بر توسعه زنجیره تولید صنعت مرغداری در کشور افزود: توسعه زنجیره تولید با تکیه بر رویکردهای دانش بنیان نیاز کشور است از این رو همه ارکان وزارت جهاد کشاورزی با حمایت صددرصدی از بخش تولید پاسخگو و حامی کارآفرینان هستند.
وی گفت: تامین امنیت غذایی مردم به عنوان اولویت ماموریتهای وزارت جهاد کشاورزی مورد اهتمام این وزارتخانه است و با این هدف از توسعه زنجیره تولید در همه بخشهای کشاورزی و دامی حمایت همه جانبه میشود.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی افزود: هم اکنون حدود دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ سالانه در کشور تولید میشود که میتوان آن را به سه میلیون و حتی بیشتر افزایش داد و این مهم شدنی است.
آقا میری گفت: تولیدکنندگان دام و طیور نگران مازاد تولید نباشند، مشروط به اینکه نیاز کشور تامین شود، بر همان اساس مجوز صادرات را برای همیشه باز میکنیم.
آقا میری امروز همچنین در مراسم آغاز ساخت طرح توسعه دامداری گاو شیرده با اعتبار ۱۰۳ میلیارد تومان و گنجایش ۲ هزار و ۳۰۰ راس دام سنگین (گاو شیری) از محل کمکهای جهش تولید وزارت جهاد کشاورزی در مزرعه نمونه عبدالرضا خزاعی روستای احمد آباد خزاعی بخش جلگه رخ حضور یافت.
بهره برداری از واحد تولیدی مرغ در بخش رخ مجهز به روشهای مدرن دنیا
شرکت تولیدی - صنعتی ماکیان در بخش جلگه رخ در مرحله نخست بهرهبرداری با تولید دان، تخم مرغ و گوشت سفید با ظرفیت ۵۰ هزار قطعه در روز و با ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شخصی و بهره مندی از دانش روز و اشتغال مستقیم اولیه ۵۰ نفر شروع به کار کرده است.
مدیرعامل این واحد تولیدی مرغ هم در این مراسم گفت: این واحد تولیدی که در روستای کوهی وشیله گشاد بخش رخ واقع شده است از بزرگترین واحدهای تولیدی در خراسان رضوی با ظرفیت تولید پرورش مرغ مادر گوشتی بیش از ۷۰ هزار قطعه به شمار میرود.
سلحشور افزود: با بهره برداری کامل از این واحد برآورد میشود در پیک تولید ظرفیت کامل روزانه حدود ۶۰ هزارتخم مرغ نطفه دار تولید شود که سهم بسزایی در افزایش تولیدمرغ شهرستان و استان خواهد داشت.
وی گفت: این واحد تولیدی مرغ از لحاظ فنی به روشهای روز دنیا بهرهمند و مجهز به سیستم مانیتورینگ تمام اتومات در سیستم خوراک دهی و جمع آوری و بسته بندی تخم مرغ مجهز است و توان اشتغالزایی برای بیش از۱۰۰ نفر به طور مستقیم و برای ۵۰۰ نفر نیز به صورت غیر مستقیم را دارد.
مدیرعامل واحد تولیدی مرغ در بخش رخ گفت: این بخش با توجه به شرایط، آب و هوایی مناسب و موقعیت خاص جغرافیایی آن و نزدیکی به مرکز شهرستان و استان از ظرفیت بالقوهای برای فعالیتهای تولید و پرورش، طیور از جمله مرغ تخم گذار و مرغ گوشتی برخوردار است که سرمایه گذاران میتوانند با سرمایه گذاری در این منطقه فعالیت کنند.
سلحشور افزود: در منطقه رخ اکنون با برخورداری از ۱۱ واحد مرغداری صنعتی با ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰۰ تن از لحاظ تولید مرغ و تخم مرغ در جایگاه دوم تولید مرغ در شهرستان و چهارم استان است.
وی ابراز امیدواری کرد: با پرورش مرغ نژاد آرین وابستگی به نژادهای مرغ گوشتی خارجی کاهش یابد