پخش زنده
امروز: -
حدود ۴۰ ایستگاه فرستنده و طرحهای فنی صدا و سیمای خراسان جنوبی در آستانه دهه کرامت به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی،این طرح ها امروز با حضور معاون توسعه و فناوری رسانه ملی، استاندار و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به بهره برداری رسید.
مدیر کل صدا وسیمای استان گفت : این طرح ها شامل ۳۶ ایستگاه فرستنده دیجیتال در شهرستانهای بیرجند، خوسف، درمیان، نهبندان، سربیشه، طبس، قائنات و زیرکوه، راه اندازی ۱ واحد سیار زنده ماهوارهای (اس ان جی) و ۱ واحد سیار تلویزیونی، فرستندههای دیجیتال بستههای سوم و چهارم با کیفیت HD در ایستگاه پرقدرت تقی قنبر و فاز اول مجتمع فرهنگی، رفاهی و ورزشی صدا و سیمای استان است.
آینه دار افزود : برای بهره برداری این طرحها ۴۵ میلیارد تومان هزینه شده است که با بهره برداری از آن ۲۸۳ هزار و ۳۴۰ نفر از تصاویر دیجیتال تلویزیونی بهرهمند شدند.
وی گفت: هنوز 95 ایستگاه آنالوگ در خراسان جنوبی وجود دارد که باید تبدیل به دیجیتال شود و همچنین 28 نقطه فاقد هر گونه پوشش رادیویی و تلویزیونی در استان وجود دارد که باید برای آنها تدارک پوشش تلویزیونی ببینیم.
مراسم بهره برداری از طرحهای توسعه ای صدا و سیمای خراسان جنوبی هم اکنون از شبکه خاوران به صورت زنده پخش می شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح طرحهای صدا و سیمای استان با قدردانی از تلاش رسانه ملی در سطح کشور و استان که مسیر ملی خود را با قدرت طی میکنند گفت: امروز شاهد تعامل خوب مجلس شورای اسلامی و رسانه ملی هستیم بطوریکه تلاش نهادهای انقلابی همچون مجلس برای رفع مشکلات مردم از رسانه ملی به خوبی انعکاس داده میشود و این رسانه جمعی، زمینه ساز اجرای بسیاری از طرحها و مصوبات مجلس میشود.
آقای نخعی با اشاره به شیطنتهای دشمنان در ایجاد مشکل برای نهادهای انقلابی همچون مجلس شورای اسلامی افزود: صدا و سیما در شفافیت سازی این شیطنتها و خنثی کردن توطئههای دشمنان نقش بسزایی ایفا کرده است.
وی با بیان اینکه در دو سه سال اخیر در بحث دیجیتال سازی پوششهای تلویزیونی در خراسان جنوبی، انقلابی صورت گرفته است گفت: صدا و سیمای استان علیرغم پراکندگی زیاد جمعیت در خراسان جنوبی، توانسته پوشش تلویزیونی و رادیویی مناسبی در بیشتر نقاط استان برقرار کند که جای قدردانی دارد.
استاندار هم با اشاره به حضور پرشور مردم استان در سفر ریاست جمهوری به استان با توجه به اغتشاشات اخیر و توجه ویژه مردم استان به ولایت و نظام انقلاب اسلامی گفت : در دور اول سفر ریاست جمهوری به استان هزار و 200 میلیارد تومان متمم برای استان اعتبار داده شد که 60 میلیارد تومان برای تکمیل، تجهیز و تعمیر ساختمان های تولید و پخش دستگاه های صدا و سیما اختصاص یافت.
آقای قناعت گفت: در دور دوم سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی، 40 میلیارد تومان برای تجهیز نقاط فاقد پوشش تلویزیونی و رادیویی در استان در نظر گرفته شده که منتظر ابلاغ آن هستیم .
وی همچنین از مسئولان رسانه ملی خواست: برای افزایش پوشش های رادیویی و تلویزیونی در سراسر خراسان جنوبی و تکمیل پوشش HD در استان توجه ویژه به استان داشته باشند.
معاون توسعه و فناوری رسانه ملی نیز در این مراسم با مقایسه پوشش تلویزیونی کشور قبل و بعد از شکل گیری نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: قبل از شکل گیری نظام تنها دو شبکه محدود در برخی نقاط کشور قابل مشاهده برای مردم بود که اکنون با تلاشهای مسئولان و کارکنان رسانه و با برکت نظام جمهوری اسلامی ۱۶۰ شبکه داخلی و خارجی بر روی گیرندههای منازل مردم قابل مشاهده است.
شریفی با اشاره به فعال بودن ۳۴۹ ایستگاه تلویزیونی و رادیویی در خراسان جنوبی افزود: هم اکنون نیز ۷ هزار ایستگاه تلویزیونی در استانهای کشور در حال بهره برداری داریم.
وی از استانداری خراسان جنوبی خواست با توجه به هزینه بالای راه اندازی ایستگاههای تلویزیونی و رادیویی، برای تأمین مالی پوشش دیجیتال نقاط فاقد تصویر و صوت در این استان، صدا و سیما را یاری کنند.
نماینده مردم شهرستانهای قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی هم با قدردانی از نمایندگان مجاهد صدا و سیمای خراسان جنوبی، گفت: امروز می بینیم که صدا و سیما در بحث جهاد تبیین نقش بسیار ارزشمندی دارد و ما شاهد جهاد تبیین در خراسان جنوبی به عنوان یک الگوی بی نظیر در کل کشور هستیم.
آقای اسحاقی خواستار رفع مشکلات برای بهره مندی مردم شهرستانهای قاینات و زیرکوه از ظرفیت تمام کانال های رادیو و تلویزیون شد.