پخش زنده
امروز: -
نشستی با محوریت بررسی روند احیاء مرغ گوشتی سویه آرین در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در هماهنگی با مرکز تحقیقات کشاورزی، معاونت بهبود تولیدات دامی و مدیریت حراست سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی استان، برای بررسی و تحقیق بیشتر در خصوص ضریب تبدیل و افت این سویه در سنین مختلف و همچنین بیماریهایی که این سویه بیشتر درگیر میشود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
سید عباس میراحمدی افزود: در خصوص روند جوجه ریزی سویه آرین در سال ۱۴۰۱ بالغ بر یک میلیون و ۳۶۵ هزار و ۸۰۰ قطعه و امسال تاکنون بالغ بر ۳۵۵ هزار و ۲۵۰ قطعه مقایسه صورت گرفته و همچنین روند پرداخت تسهیلات به این واحدها نیز مورد بررسی قرار گرفت.
آقای کرمی از محققین مرکز تحقیقات کشاورزی استان در حوزه علوم دامی هم با تاکید بر ضرورت بهبود ژنتیک سویه مرغ آرین گفت: به جد دنبال ارتقای ژنتیک سویه مرغ آرین و افزایش عملکرد آن هستیم و قرار است این هدفگذاری با تزریق اعتبارات تحقیقاتی پیگیری شود.
بیش از سه دهه است که به ارتقای ژنتیکی سویه مرغ آرین در کشور توجه نشده و بدون پشتیبان بوده، اما اکنون توسعه ژنتیک این سویه از برنامههای وزارت جهاد کشاورزی در راستای افزایش خوداتکایی است.