پخش زنده
امروز: -
رئیس پارک فناوری پردیس ابراز امیدواری کرد که برگزاری سالانه این رویداد یه توسعه کمی و کیفی زیستبوم نوآوری و فناوری کشور کمک کند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مهدی صفارینیا رئیس پارک فناوری پردیس معاونت علمی، در افتتاحیه رویداد اینوتکس ۲۰۲۳، کنار هم قرار گرفتنهمه بازیگران حوزه کسب و کارها را از ویژگیهای این رویداد شمرد و گفت: از این رو مخاطبان این رویداد تنها برای بازدید از نمایشگاه به این رویداد نمیآیند بلکه با برگزاری رویدادها و نشستها فرصت اشتغال، تجربه و آشنایی و همکاری و شبکهسازی را فراهم میکند.
وی از دیگر فرصتهای ایجاد شده در این نمایشگاه، را فرصت معرفی محصولات و خدمات فناورانه به بازارهای داخلی و یافتن شرکا برای همکاریهای بینالمللی عنوان کرد و یادآور شد: از این رو امیدواریم برگزاری سالانه این رویداد یه توسعه کمی و کیفی زیستبوم نوآوری و فناوری کشور کمک کند.
صفاری نیا رونمایی از رویدادی جدید در حوزه تأمین مالی تحت عنوان "فینوتکس" را از برنامههای جانبی این رویداد دانست و ادامه داد: از دلایل برگزاری سالانه رویداد اینوتکس در پارک فناوری پردیس این است که این پارک موسس و متولی این رویداد در ۱۲ دوره بوده است. دلیل دوم این است که پارک فناوری پردیس به یک منطقه نوآوری یا یک زیستبوم در ابعاد بینالمللی تبدیل شده است.
صفارینیا گفت: در پارک پردیس صدها هزار شرکت فناوری ایرانی و خارجی با بیش از ۹ هزار متخصص و ابعاد عملیاتی ۱۰۰ هزار هکتار وجود دارند که با اضافه شدن شهرک مسکونی نخبگانی، ابعاد جدیدی از نوآوری در این ناحیه تشکیل شده است.
وی خاطر نشان کرد: پارک فناوری پردیس دارای شبکه بینالمللی در دهها سازمان است و محصولات پارک پردیس در ۴۰ کشور دنیا عرضه شده و به فروش میرسد.
رئیس پارک فناوری پردیس معاونت علمی گفت: در آینده ما باید به مساحت ۵۰۰ هکتار برسیم و هلدینگهای جدید در حوزه دانشبنیانها، کمپهای اختصاصی خود را در این منطقه نوآوری استقرار میکنند.
به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری؛ وی ابراز امیدواری کرد که سهم عمدهای از اقتصاد دانشبنیان در این منطقهی نوآوری رقم خواهد خورد.