برنامهریزی برای ایجاد شهرک بازیافت با حذف جریانهای زیرزمینی
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گفت: این اقدام میتواند علاوه بر حذف جریانهای غیرمجاز و زیرزمینی سبب حفظ منابع، ایجاد اشتغال و جلوگیری از تخریب محیطزیست شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، اولین نشست مدیرعامل، مدیران، معاونین و مجریان پروژههای سازمان مدیریت پسماند و رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران در سال جاری برگزار شد.
در ابتدای این نشست مدیر عامل سازمان گفت: افزایش کیفیت جمعآوری پسماند در شهر تهران یکی از اهداف اصلی این سازمان است که با تحول مدیریت پسماند در مناطق و نواحی، همچنین ارتقای یگان حفاظت و نظارتی این مجموعه محقق خواهد شد.
رضا شرفی ضمن درخواست تعامل با سازمان بازرسی جهت تعجیل در روند قانونی و اخذ تاییدیه برنامههای این سازمان از شورای فنی شهرداری تهران بیان کرد: روش اجرایی فهرست بها در سازمان تدوین شده است و در حال حاضر منتظر تایید آن از جانب شورای فنی و ابلاغ آن به معاونت خدمات شهری شهرداری تهران هستیم.
وی با اشاره به مطالعات انجامشده در خصوص اصلاح ساز و کار ارائه و وصول خدمات مدیریت پسماند مبتنی بر اخذ تعرفه بر مبنای تولید گفت: طی جلسات مستمر معاونت برنامهریزی و توسعه شهری با معاونت امور مناطق گزارش مرحله صفر پروژه (PAYT) که توسط مشاور ارائه شده است توسط دو معاونت مذکور بررسی شده و پس از اتمام مطالعات اجرایی خواهد شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با تاکید بر لزوم اصلاح، آسیبشناسی و شناسایی مشکلات کارخانه MRF (پردازش تمیز پسماند) اظهار داشت: تفکیک در مبدا، پردازش محلی تمیز، جمعآوری پسماند و انتقال و پردازش در مقصد از جمله الزامات مربوط به شرایط فعالیت کارخانههای مدیریت یکپارچه پسماند شهری (MRF) است که به پیمانکار مربوطه ابلاغ خواهد شد.
وی در ادامه از نوسازی ۱۳ هزار مخزن پسماند در سطح پایتخت و برنامهریزی در جهت تکمیل و رساندن آن به ۱۷ هزار مخزن تا مهرماه سال جاری، همچنین بهسازی و نوسازی دستگاههای خود دریافت پسماند خشک (RVM) گفت: از دیگر برنامههای این سازمان در راستای مدیریت بهینه پسماند ایجاد شهرک بازیافت است که میتواند علاوه بر حذف جریانهای غیرمجاز و زیرزمینی سبب حفظ منابع، ایجاد اشتغال و جلوگیری از تخریب محیطزیست شود.
داوود گودرزی رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران در ادامه گفت: تفکیک از مبدء مورد تاکید شهردار محترم تهران و از جمله اقدامات مهم سازمان مدیریت پسماند است که با بهرهمندی از خرد جمعی، اشتراک نظر، اصلاح فرآیندها و نظارتها، جداسازی قراردادهای رفتوروب شهر از جمعآوری، مردمیسازی امور و تشویق شهروندان به اجرای برنامههای مشارکتی مدیریت پسماند، بخش زیادی از اهداف مدیریت شهری تحقق خواهد یافت.