پخش زنده
امروز: -
رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس گفت: بچههای ما تقریبا بیش از ۶۲۰ ساعت برنامه قرآنی را در ۱۲ سال تحصیل سپری میکنند، اما در خروجیها درصد قابل توجهی مهارت قرآنخوانی ندارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس ظهر امروز، دوشنبه ۱۸ اردیبهشت، در دیدار با جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی، رسانه ملی و نیز عوامل سه برنامه پرمخاطب قرآنی صدا و سیما همچنین ضمن تاکید بر استفاده از همه ظرفیتها برای انس بیشتر مردم با قرآن و فعالیتهای قرآنی اظهار کرد: باید عقبافتادگی و بیاعتنایی نسبت به برنامههای قرآنی در کشور را جبران کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین نصراله پژمان فر با بیان اینکه امروز برنامههای پرمخاطب قرآنی صدا و سیما («محفل»، «زندگی پس از زندگی» و «دلآرام») مخاطبان بسیاری را پای فعالیتهای قرآنی نشانده است، افزود: تمام تلاش فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی این است که بتواند در کنار برنامههایی که پیش رو دارد، برنامههای قرآنی را توسعه دهد.
وی با تاکید بر پیگیری جدی برای ریشه کنی بی سوادی قرآنی در جمهوری اسلامی ایران، گفت: اعتقاد داریم که نباید در جمهوری اسلامی کسی خواندن و نوشتن را بلد باشد، اما روخوانی و روانخوانی قرآن را بلد نباشد.
رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید از همه ظرفیتها استفاده کنیم تا بتوانیم در کشور انس با قرآن و فعالیتهای قرآنی را عملیاتی کنیم؛ لذا اصرار داریم که به صورت متنوع سرانه انس با قرآن و تلاوت قرآن را با چنین برنامههایی بالا ببریم.
حجت الاسلام والمسلمین پژمانفر با اشاره به درخواست از وزیر آموزش و پرورش برای اجرای برنامه تلاوت و روخوانی قرآن در مدارس، اضافه کرد: بچههای ما تقریبا بیش از ۶۲۰ ساعت برنامه قرآنی را در طول ۱۲ سال تحصیل در آموزش و پرورش سپری میکنند، اما متاسفانه در خروجیها درصد قابل توجهی از آنان مهارت قرآنخوانی ندارند و این قابل پذیرش نیست.
وی ادامه داد: این یعنی ساعات بسیاری از عمر دانش آموزان را تلف میکنیم درحالی که انس با قرآن برای آنها ایجاد نمیشود و حتی نمیتوانیم یک مهارت قرآنی را به آنان آموزش دهیم، درحالی که میتوان با ۱۰ جلسه قرآنی، به این هدف رسید.
رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی گفت: اصرار ما در مجلس براین است که در ارتباط با برنامههای قرآنی قوانین مورد نیاز را داشته باشیم و عقبافتادگی درباره اجرای برنامههای قرآنی و بیاعتنایی نسبت به اینگونه فعالیتها را جبران کنیم.
پژمانفر ادامه داد: تنوعی که امسال در برنامههای قرآنی همچون محفل ایجاد شد جای امیدواری داشت، لذا باید بتوانیم با توجه به ذائقه مخاطب این برنامهها را برگزار کنیم. البته اقدامات انجام شده نشان میدهد که دوستان در حال باز کردن مسیر هستند.
وی بااشاره به برنامه زندگی پس از زندگی فزود: این برنامه نیز در وانفسایی که همه ما گرفتار آن شدهایم و کمتر در این زمانه به موضوع معاد که از موارد مهم متعادل کردن زندگی انسانها است و در قرآن به روشنی از آن یاد شده، به این مسئله مهم پرداخته است.
رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی افزود: قرآن کریم درباره معاد و یاد آن تاکید فراوانی کرده است تا جایی که باید این موضوع در زندگی مردم آورده شود و مردم در این مورد سخن بگویند. این اقدامات کار بزرگی است که باید حمایت و گستردهتر شود.
پژمانفر اظهار کرد: متاسفانه امروز سبک زندگی در جامعه به شدت با تغییراتی همراه بوده که ما را گرفتار کرده است. این نقایص را باید اصلاح کرد.
گفتنی است؛ نشست فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی با جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و رسانه ملی و نیز عوامل سه برنامه پرمخاطب قرآنی صدا و سیما؛ «محفل»، «زندگی پس از زندگی» و «دلآرام» ظهر امروز، دوشنبه ۱۸ اردیبهشت، با حضور حجتالاسلام والمسلمین نصرالله پژمانفر و جمعی از اعضای این فراکسیون برگزار شد.