پخش زنده
امروز: -
اطلس جامع سرمایه گذاری شهرداری دزفول با تعریف ۶۳ طرح در بخشهای مختلف عمرانی، ترافیکی، فرهنگی، تفریحی و ورزشی به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ، شهردار دزفول با بیان اینکه مسیر توسعه و آبادی شهر از مسیر مشارکت مردمی میگذرد گفت: اطلس جامع فرصتهای سرمایه گذاری شهرداری دزفول با تعریف ۶۳ طرح دربخشهای مختلف مسیر حرکت شهرداری برای جذب سرمایه گذار را فراهم میکند.
محمد عتاب اهوازی ادامه داد: سرمایه گذار به دنبال ارزش افزوده آورده مالی خود است به همین دلیل تدوین دقیق طرحها و همچنین استخراج برآورد صحیح از میزان منابع مورد نیاز سرمایه گذاری نقش موثری در ایجاد جذابیت برای ورود سرمایه گذاران به دزفول دارد.
وی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاران نباید در کاغذبازی اداری گرفتار شوند گفت: تکریم فعالان اقتصادی برای ترغیب آنها به سرمایه گذاری در شهر موثر است به همین دلیل احداث مکان مناسب و مجهز برای هیات عالی سرمایه گذاری شهرداری دزفول در حال آمادهسازی است.
شهردار دزفول گفت: ۶۳ طرح سرمایه گذاری در چند ماه اخیر توسط هیات عالی شهرداری دزفول تدوین شده که این طرحها پس از کار کارشناسی دقیق و بررسی راههای سرمایه گذاری نهایی شده است.
وی گفت: تصویب شیوه نامه سرمایه گذاری، تاسیس هیات عالی سرمایه گذاری شهرداری، شناسایی تمام طرحهای نیمه تمام و تدوین راه حلهای مختلف، تدوین اطلس سرمایه گذاری شهرداری دزفول با تعریف ۶۳ طرح سرمایه گذاری و تعریف مدلهای سرمایه گذاری از جمله اقدامهای انجام شده در یکسال اخیر برای ریل گذاری جذب سرمایه گذار در این شهر است.
بازارچه آبزیان، شهرک بازیافت، پروژه بوم گردی، نمایشگاه دائمی بعثت، مجموعه درمانی طبیب، مجتمع تجاری جنوب، شهربازی بزرگ دزفول، پارکینگ طبقاتی پل باستانی، انبوهسازی بلوار شهید دانش، کفپوش گذاری معابر و مرمت بافت قدیمی از جمله طرحهای این اطلس سرمایه گذاری است.
اطلس جامع فرصتهای سرمایه گذاری شهرداری دزفول به ۲ زبان انگلیسی و فارسی تدوین شده است که به دلیل هدف گذاری برای جذب سرمایه گذار خارجی قرار است این اطلس به زبانهای ترکی و عربی ترجمه و برای جذب سرمایه گذار اقدام عملی انجام شود.
عتاب اهوازی در ادامه افزایش سهم بیمه تامین اجتماعی برای صدور پروانه ساختمانی را عجیب دانست و افزود: وزارت کار و رفاه اجتماعی اقدام به افزایش ۱۵ تا ۴۰ برابری حق سهم بیمه احداث ساختمان کرده است که این موضوع در سطح ملی مورد اعتراض قرار گرفته است.
وی افزود: افزایش سهم بیمه تامین اجتماعی برای صدور پروانه ساختمانی موجب کاهش مراجعه مردم و سازندگان ساختمان برای اخذ پروانه و همچنین کاهش درآمد شهرداریها شده است.
عتاب اهوازی گفت: اقدام سوال برانگیز بیمه تامین اجتماعی برای افزایش چند برابر سهم خود برای صدور پروانه ساختمانی میتواند هر متر مربع ساختمان در دزفول را تا ۲۰ میلیون ریال افزایش دهد.
وی با اشاره به لایحه دوفوریتی دادن مهلت به سازندگان ساختمان برای پرداخت سهم بیمه تامین اجتماعی ادامه داد: پرداخت سهم بیمه تامین اجتماعی پیش از این در زمان صدور پروانه الزامی بود، ولی با این طرح به سازندگان به شرط دادن تعهد ثبتی اجازه داده میشود تا سهم بیمه را در زمان پایان کار پرداخت کنند.
عتاب اهوازی با بیان اینکه پرداخت پایان کار منوط به پرداخت سهم بیمه تامین اجتماعی است افزود: با توجه به اعتراضهای انجام شده در سطح ملی علیه این اقدام بیمه تامین اجتماعی، احتمال کاهش سهم بیمه تامین اجتماعی در ماههای آینده با ورود نمایندگان مجلس شورای اسلامی وجود دارد.
شهردار دزفول ادامه داد: با توجه به تورم موجود در بازار مسکن، هر روز تاخیر در احداث بنا هزینههای سنگینی به شهروندان وارد میکند که این لایحه دوفوریتی برای رفاه حال شهروندان و کمک به تسهیل در ساخت و ساز در این شهر است.