پخش زنده
امروز: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ١٤:٥١:٦
رئیس کمیته رسانه کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:۲۹ بیمار بدحال مبتلا به کرونا در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانهای خراسان رضوی بستری هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دکتر محمد پهلوان کاشی افزود: از این تعداد ۲۴ بیمار بد حال مبتلا به کرونا در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند که این دانشگاه علاوه بر مشهد ۱۶ شهرستان دیگر در خراسان رضوی را زیر پوشش دارد.
وی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی و در بیمارستانهای استان خراسان رضوی بستری شدند.
رئیس کمیته رسانه و اطلاعرسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون مجموع بستری شدگان مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان ۱۰۴ نفر هستند که از این تعداد ۷۹ بیمار در بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه بستری هستند.
پهلوان افزود: طی سه روز گذشته هیچ مورد فوتی ناشی از ابتلا به کرونا در استان خراسان رضوی ثبت و گزارش نشده است.
او گفت: استفاده از ماسک، عدم حضور در اجتماعات و دریافت دز واکسن یادآور کرونا به منظور قطع چرخه انتقال این ویروس در جامعه مورد تاکید است.
همچنین تاکنون هفت میلیون و ۳۶۱ هزار و ۴۴۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و ۵۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
هم اکنون ۱۱ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی، ۱۴۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۹۱ شهرستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند و هیچ یک از شهرستان کشور در وضعیت قرمز کرونایی قرار ندارند.