پخش زنده
امروز: -
گردو یکی از سالمترین آجیلهای جهان و مغز آن با شکلی شبیه به مغز انسان به عنوان مادهای غنی از امگا ۳ و آنتی اکسیدان محسوب میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، گردو یکی از مغزهای خوراکی است که در صورت روغنگیری بیشتر خواص بینظیر این آجیل حفظ میشود که این مزیتی قابلتوجه است.
روغنگیری از گردو با استفاده از فشار بسیار آسان و بدون از بین رفتن خواص آن انجام میشود.
وجود مقادیر بالای پلی فنول در گردو و روغن آن به کاهش فشارخون کمک زیادی میکند.
از خواص روغن گردو، میتوان به تاثیر مثبت آن در کاهش فشار خون در به وجود اسید آلفالینولئیک که بهعنوان تقویتکننده عروق خونی محسوب میشود، اشاره کرد.
نکته قابل توجه و مهم این است که تقویت قلب و عروق باعث کاسته شدن فشار خون خواهد شد.
روغن گردو مادهای مغذی که حاوی موادی از جمله؛ توکوفرول ها، اسیدهای فنولیک، ملاتونین یا فلاوونوئیدها است.
همچنین چربیهای غیراشباع متنوعی دارد که با مصرف آن میتوان سطح کلسترول نامناسب LDL را کاهش دهید، حتی این روغن به افزایش سطح کلسترول خوب HDL کمک قابل توجهی میکند.
در تحقیقهایی که محققان بر افرادی که دیابت نوع دو دارند، اشخاص به مدت ۳ ماه روزانه یک قاشق مرباخوری روغن گردو را به وعده غذایی خود اضافه کردهاند.
این افراد بعد از دوره آزمایش، قند خون ناشتا کمتری را به نسبت شرایط مشابه قبل از آزمایش تجربه کردند که محققان دلیل این موضوع را میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در روغن گردو میدانند.
آنتیاکسیدانهای روغن گردو از استرس اکسیداتیو در افراد مبتلا به دیابت جلوگیری میکند، پس کاهش قند خون نیز از خواص این روغن به شمار میرود.
از دیگر خواص روغن گردو، میتوان به جلوگیری از انواع بیماریهای قبلی-عروقی میتوان اشاره کرد، از آنجایی که این روغن کلسترول و فشار خون را نرمال میکند، بهسلامت هرچه بیشتر قلب و عروق کمک خواهد کرد، علاوه بر آن روغن گردو حاوی ویتامینهای B۶، K و E که ماده مغذی برای قلب محسوب میشوند، است.