پخش زنده
امروز: -
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه امروز هشدار میدهیم که برگزاری نمایشگاه در مصلا کار درستی نیست، گفت: تقاضا میکنیم که به آزار مردم پایان داده شود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مهدی چمران در یکصد و چهل و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران افزود: ما مردم را کم آزار نمی دهیم و متاسفانه به آزارها افزوده شده است.
وی همچنین ضمن تجلیل از برگزاری نمایشگاه زیبای گل و گیاه در تهران، از تلاش های کارگران نمونه شهرداری نیز قدردانی کرد.
بیشتر پروندههای کمیسیون ماده پنج از مناطق جنوب شهر است
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با بیان اینکه امروز گزارش منطقه یک تهران در صحن ارائه میشود، اظهار کرد: مدتی است که به باغات رسیدگی نشده و مردم منتظر هستند که در همین راستا پنج پلاک بررسی شود؛ همچنین گزارشات حسابرسی نیز در این جلسه مورد بحث قرار خواهد گرفت.
وی با اعلام اینکه کمیسیون ماده پنج بر اساس قانون جدید مجلس اختیارات بیشتری دارد، خاطرنشان کرد: در واقع در مجلس بر قوانین سابق تاکید شده است؛ از دبیر کمیسیون خواسته ایم گزارش مستند از کار نزدیک به دو سال خود منتشر کنند و مقایسه ای با دوره گذشته صورت بگیرد که برای مثال چند متر مربع به ساختمانها و طبقات اضافه شده است.
چمران با بیان اینکه تعداد پرونده ها بسیار افزایش یافته و کار کمیسیون بیشتر شده است، یادآور شد: بیشترین پرونده ها که در گذشته از مناطق یک تا شش بود امروز از مناطق جنوب شهر است؛ برای بنده نیز تعجبآور بود که از منطقه ۱۶، ۱۸ و ۲۰ پرونده داشته باشیم.
چمران با تاکید بر اینکه باید اجازه دهیم که در خصوص تعداد پرونده ها کمیسیون پاسخگو باشد، گفت: بحث شهرفروشی از دهه ۷۰ مطرح شد و در شهرداری تصمیم می گرفتند برای هر ساختمانی هرچقدر پول می داد تراکم می دادند که قطعا درست نبود و در کوچههای با عرض کم ساختمان ۱۲ طبقه ساخته می شد.
وی ادامه داد: در آن زمان شهر قانون، طرح جامع و طرح تفصیلی نداشت؛ بنابراین در بدو ورود تهیه این دو طرح را در سال ۸۲ دنبال کردیم و با به کارگیری ۲۸ مهندس در طول دو سال این طرح تهیه شد و در ۹ ماه مورد بحث قرار گرفت.
چمران با بیان اینکه هرجا بر خلاف طرح تفصیلی عمل شود خلاف است، خاطرنشان کرد: اجرای طرحها و اضافه طبقات بر اساس طرح جامع تخلف است و از گذشته برخی افراد، پروندههایی دارند که بعضاً بنده نیز اعتراض داشته و پیگیری کردم که جلوگیری صورت بگیرد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه طرحی با همکاری معاونت شهرسازی در حال تهیه است، تصریح کرد: البته این طرح میتواند جایگزین تصمیمات کمیسیون ماده پنج باشد. وظیفه کمیسیون ماده پنج توسط مجلس شورای اسلامی و شورای عالی استانها مشخص شده است.
وی افزود: از سال ۴۲ که به مسکن سازی پرداختیم قانونی برای بالا و پایین رفتن قیمت مسکن پیدا نکردیم؛ اگر خانه های خالی عرضه شود و مردم بتوانند از آن استفاده کنند، قطعا در بازار مسکن اثرگذار خواهد بود.
شهرداری در تبدیل وضعیت نیروهای حجمی گرفتار شده است
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین در نشست امروز شورا با بیان اینکه شهرداری در تبدیل وضعیت نیروهای حجمی گرفتار شده است، گفت: سخنگوی شهرداری و یا معاون برنامه ریزی به صورت شفاف موارد را تشریح کند و بگوید که دقیقاً چه کسانی مشمول تبدیل وضعیت می شوند.
وی افزود: برخی ۱۲ سال به صورت پیمانکاری کار می کنند و انتظار دارند که تغییری در وضعیت آنها حاصل شود؛ کسانی که با پیمانکار کار می کنند نیروی شهرداری تهران هستند و این یک نقص کلی در کل کشور ماست، البته بیمه دریافت می کنند اما کسانی که ۱۰ تا ۱۲ سال به این شکل فعالیت می کنند انتظار دارند.
چمران گفت: شاید ۳۰ تا ۴۰ درصد به کارمندان شهرداری که همین امروز نیز زیاد است، با تبدیل وضعیت افزوده خواهد شد؛ بنابراین باید فکری شود و توضیح دقیقی داده شود چراکه تعداد زیادی در دیدارها از ما سوال می پرسند.
وی با بیان اینکه برخی افراد مراحلی را طی کرده اند و رها شده است، یادآور شد: بعضا این موضوع را مطرح می کردند که مبالغی را برای آزمایشات هزینه کرده اند و موضوع رها شده است که این مبلغ باید به آنها بازگردانده شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: بعضاً تبدیل وضعیت نیروهای حجمی شهرداری تهران که در سال ۱۴۰۰ مصوب شد، عملیاتی نشده و نیروهای شرکت خودرو سرویس، سازمان پسماند و شرکت شهربان و حریم بان در این زمینه به ما مراجعه می کنند.
مهدی پیرهادی در یکصد و چهل و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر لزوم تسریع تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگر شهرداری تهران، اظهار کرد: بعضاً تبدیل وضعیت نیروهای حجمی شهرداری تهران که در سال ۱۴۰۰ مصوب شد، عملیاتی نشده و نیروهای شرکت خودرو سرویس، سازمان پسماند و شرکت شهربان و حریم بان در این زمینه به ما مراجعه می کنند.
وی افزود: تبدیل وضعیت تعداد ۳۵ نفر از نیروهای علمی و کاربردی شهرداری تهران نیز انجام نشده که لازم است معاونت منابع انسانی پیگیری لازم را انجام دهد تا مشکل معیشت آنها برطرف شود.