به گفته مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد ۷ کشتارگاه صنعتی نواقصی دارند که رفع آنها نیازمند همکاری دیگر نهادها است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مختار رجائی فر گفت: هفت کشتارگاه نیمه صنعتی در استان وجود دارد که با توجه به نواقص موجود در این کشتارگاهها ، ساماندهی آنها برای سلامت مصرف کنندگان گوشت قرمز ضروری است. وی افزود: این کشتارگاه نیمه صنعتی به دلیل نداشتن سیستمهای اتاق سرد برای نگهداری، نبودن خودروهای ویژه حمل لاشه و غیر بهداشتی بودن شیوه دفن دارای نواقص جدی هستند. رجائی فر با بیان اینکه این کشتارگاهها باید به اتاق پیش سرد، چاه سبتیک و خط کشتار ریلی تجهیز شود اضافه کرد: نگهداری لاشه دام به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد باعث از میان رفتن ویروس ها و عوامل بیماری زا از جمله تب کریمه کنگو و بروسلوز (تب مالت) می شود. وی با اشاره به اینکه کشتارگاه صنعتی یاسوج تنها مرکز کشتار دام استاندارد در کهگیلویه و بویراحمد است گفت: تلاش میشود مشکلات موجود در کشتارگاههای نیمه صنعتی دام استان رفع شود. بیشتر بدانید: ساماندهی کشتارگاهها به عهده شهرداری ها است و تنها نظارت آن برعهده دامپزشکی است.