پخش زنده
امروز: -
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی کشور گفت: طبق آخرین آمار در سال ۱۴۰۰، بیش از یک میلیون پرونده در مرکزمشاوره پلیس رسیدگی شده است که ۶۹ درصد آنها منجر به صلح و سازش شده اند.
سردار سرتیپ منتظر المهدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱۰۰ مرکزمشاوره در کشور فعال هستند، گفت: ۱۸۰۰ مشاور و روانشناس این پروندهها را بررسی کرده اند که ۶۹ درصد آنها منجر به صلح و سازش شده است.
سخنگوی فراجا افزود: به طور معمول مشاوران و مددکاران پلیس در تلاش هستند تا پروندههای خانوادگی را پس از ورود به کلانتری و قبل از اینکه به سطوح بالاتری برسد، به صورت مسالمت آمیز حل کنند، چرا که مشکل بیشتر پروندههایی که به مراکز مشاوره نیروی انتظامی ارجاع میشود، سطحی بوده و به راحتی و با پیگیری جزئی مشاوران، قابل حل خواهد بود.
وی گفت: سال ۱۳۷۹ نخستین مرکز مشاوره در کلانتریها، ذیل معاونت اجتماعی ناجا و در راستای پیشگیری از بروز جرایم و ناهنجاریهای اجتماعی و ایجاد فرهنگ مشاوره راه اندازی شد که در این مراکز، خدمات مشاورهای در بخشهای روانشناختی، خانواده، حقوقی، انتظامی، خدمات مددکاری و روانسنجی به صورت رایگان به مراجعان ارایه میشود و مراجعان از خدمات مشاوره بهطور مستقیم در کلانتریها و در این مرکز مشاوره بهره میبرند.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی کشور در پایان تاکید کرد: پایه و اساس تشکیل این مرکز ایجاد تعاملات و تمرین رفتارهای صحیح در جامعه و تمرین آن برای ترجیح قرار بر فرار در جامعه است و با تلاشهایی که این مراکز فعال در ذیل معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی میشود تلاش بر آن است که سالانه آمار فعالیت این مراکز و نمود آن در جامعه را بیشتر شاهد باشیم.