پخش زنده
امروز: -
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت:برای گسترش خدمات درمانی در مناطق محروم پارسال اقداماتی مانند تجهیز و راهاندازی بیمارستانهای مختلف با استفاده از امکانات به روز، حضور پزشکان متخصص و ارائه خدمات تخصصی انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، دکتر مهرداد شریفی افزود: یکی از راههای اصلی رسیدن به این هدف، توزیع متعادل امکانات و منابع سلامت در مناطق جغرافیایی مختلف با توجه به نیازهای سلامتی مردم و سطح جمعیت است و در این راستا نخستین گام آگاهی از وضعیت دسترسی به خدمات سلامت در مناطق مختلف است.
او ادامه داد: برای گسترش خدمات درمانی در مناطق محروم در سال گذشته اقدامات مختلفی مانند تجهیز و راهاندازی بیمارستانهای مختلف در مناطق محروم با استفاده از امکانات به روز، حضور پزشکان متخصص و ارائه خدمات تخصصی در این مناطق انجام شده است.
معاون درمان دانشگاه اضافه کرد: راه اندازی بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی «شهدای سلامت بنیاد برکت» نی ریز، بیمارستان ۱۱۲ تختخوابی امام علی (ع) کازرون و بهره برداری از بیمارستان ۳۲ تختخوابی «صدیقی» گله دار از جمله اقدامات انجام شده در راستای توزیع عادلانه خدمات سلامت در سال ۱۴۰۱ به شمار میرود.
راه اندازی مراکز سطح ۲ ناباروری در پنج شهرستان «داراب»، «لامرد»، «آباده»، «ممسنی» و «فیروزآباد» از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته بود که معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به آن اشاره کرد.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از راه اندازی هشت مرکز NCD دولتی جدید، نوسازی ۲۱۲ تخت بستری، تحویل تجهیزات پزشکی به ارزش هزار و ۷۵۷ میلیارد ریال به بیمارستانها و مراکز درمانی شهرستانهای استان و راه اندازی ۶ پایگاه اورژانس، تحویل پنج دستگاه موتورلانس و سه دستگاه اتوبوس آمبولانس جدید به اورژانس ۱۱۵ به عنوان گامی ارزشمند در راستای توزیع عادلانه خدمات سلامت در استان نام برد.
دکتر شریفی با اشاره به اعزام ۱۲۴ پزشک متخصص، ۶۱ پزشک عمومی و ۶ پزشک فوق تخصص به شهرستانهای استان در سال ۱۴۰۱ ابراز امیدواری کرد: حضور پزشکان متخصص در این شهرستانها موجب افزایش کمّی و کیفی خدمات تخصصی پزشکی به مراجعان شده است.
ارایه خدمات درمانی به سه میلیون و ۱۵۵ هزار و ۷۸۴ بیمار در اورژانس بیمارستانهای زیرمجموعه دانشگاه، انجام بیش از ۵۹ هزار عمل جراحی اورژانس و ۲۲۰ هزار عمل جراحی الکتیو و انجام بیش از ۱۵۰۰ جراحی پیوند اعضا از دیگر خدمات ارایه شده در مجموعه سلامت فارس بود که این معاون درمان دانشگاه به آنها اشاره کرد.
به گفته دکتر شریفی، مجموعه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در حال حاضر ۶۹ بیمارستان با هشت هزار و ۱۰۰ تخت فعال، هزار و ۳۰۰ درمانگاه و سایر موسسات پزشکی، هزار و ۶۰۹ مطب متخصص، هزار و ۳۰ مطب عمومی و ۵۱۳ دفاتر کار را زیر پوشش دارد.