پخش زنده
امروز: -
دانشگاه صداوسیما و خانه کتاب و ادبیات ایران به منظور گسترش تولیدات مشترک، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما؛ مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات امروز در آیین انعقاد تفاهم نامه در دانشگاه صداوسیما گفت: هدف از انعقاد این تفاهم نامه گسترش تولیدات مشترک و همکاری شبکه تلوبیونی دانشگاه صداوسیما و شبکه کتاب است.
علی رمضانی افزود: چیزی که حوزه کتاب کم داشت و باعت شد شبکه تلویزیونی اینترنتی کتاب را تاسیس کنیم، فقدان تصویر بود.
وی افزود: حوزه کتاب خبرگزاری، مجموعه فعالان ترویجی، نویسنده، ناشر و کتابفروش و همه این جریانات را دارد، اما تصویرظرفیتی بود که باید به این مجموعه اضافه شود.
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات گفت: همکاری ما با مجموعه دانشگاه صداوسیما و معاونت فضای مجازی تاسیس شبکه تلویزیونی کتاب بود که در هفته کتاب سال گذشته اتفاق افتاد.
آقای رمضانی در ادامه افزود: صنعت نشر از ابعاد مختلف از جمله ابعاد اقتصادی، بزرگترین صنعت فرهنگی کشور است در سال گذشته بیش از ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان ارزش اقتصادی پشت جلد این صنعت است که تفسیرش در مجموعههای آماری که در دسترس عموم است از طریق خانه کتاب و ادبیات ایران قابل ملاحظه است.
مدیر عامل خانه کتاب گفت: بعد از انعقاد تفاهم نامه با انجمن سینمایی جوان که چند ماه گذشته داشتیم این دومی گامی است که برای افزایش تعداد فعالان جوان حوزه کتاب و کتابخوانی بر میداریم.
وی افزود: اتصال و ارتباط ما به مجموعه فعالیتهای مشترک در حوزههای مختلف در طول سال وجود دارد این تفاهم نامه میتواند نقطه عطفی در فعالیتهای مشترک با مجموعه دانشگاه صداوسیما و اثر گذار در صنعت بزرگ کتاب و کتابخوانی باشد.
رئیس دانشگاه صداوسیما هم در این مراسم گفت: کتاب مسئلهای است که غفلت از آن در ساحت رسانههای نوین خصوصا در عرصه تصویر یکی از عوامل ایجاد بعضی چالشها و کمبودها است.
شهاب اسفندیاری افزود: نسل جوان و جدیدبیشتر سروکارشان با فضای مجازی است و در این فضای جایگاهی برای معرفی کتاب تعبیه نشده است.
وی گفت :تولید دانشجویی دانشگاه صداوسیما این ظرفیت را دارد که بتواند دریچهای بر روی ساکنان و بومیان دنیای کتاب باز کند.
آقای اسفندیاری افزود : زمینههایی که در این تفاهم نامه اشاره شد از جمله گسترش عرضه آثار انتشارات دانشگاه صداوسیما به عنوان یکی از مهمترین ناشران تخصصی در حوزه رسانه است.
رئیس دانشگاه صداوسیما گفت:تنوع و تعدد آثار تخصصی و تالیفی و ترجمه انتشارت دانشگاه صداوسیما در سالهای اخیر قابل توجه بوده است.
شهاب اسفندیاری افزود:دانشگاه صدا و سیما تلاش کرده حداقل در تامین منابع نظری و دانشگاهی در حوزه مطالعاتی رسانه در ابعاد مختلف و در حوزه مطالعات دین و رسانه و حوزههای نو پدید، مثل علوم شناختی و رسانه تلاش کند.
وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به محدودیتهایی که ناشران دارند بنیاد کتاب کمک کند که در توزیع و عرصه این آثار توضیحات بیشتری داشته باشیم.