پخش زنده
امروز: -
مطالعه که در یک مجله علمی آمریکایی منتشر شده است حاکیست غذاهای سرخ شده اثرات منفی بالقوه بر سلامت روان دارند و در نتیجه خطر ابتلا به افسردگی را افزایش میدهند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اینترنتی فرانس انفو، اگرچه افراد میگویند از خوردن سیب زمینی سرخ شده احساس خوشحالی میکنند، اما مطالعات بر روی ۱۴۰ هزار نفر طی یازده سال نشان میدهد خوردن سیب زمینی سرخ شده خطر اضطراب و همچنین افسردگی را افزایش میدهد.
اگرچه در مورد ارتباط مناقشاتی وجود دارد با این حال متخصصان تغذیه داشتن تعادل در رژیم غذایی را عامل سلامت میدانند و میگویند اگر در طول هفته هفتاد درصد تعادل غذایی رعایت شود گاهی خوردن سیب زمینی سرخ شده هم مشکلی ایجاد نمیکند.