استفاده از فناوری نوین در جایگزینی خرما به جای شکر در صنایع غذایی
طرح پژوهشی «کسب دانش فنی استخراج، جداسازی و تولید فروکتوز از خرمای ضایعاتی» توسط مرکز خدمات تخصصی کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اجرا شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، فاز آزمایشگاهی طرح پژوهشی «کسب دانش فنی استخراج، جداسازی و تولید فروکتوز از خرمای درجه سه در دو فاز آزمایشگاهی و پایلوت» با تلاش مرکز خدمات تخصصی کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان وارد فاز بعدی شد.
به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، حامد صابریان مدیرمرکز خدمات تخصصی کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان گفت: میزان شیرینی فروکتوز از شکر بیشتر است به گونهای که اگر شکر را به عنوان مبنا با شاخص شیرینی ۱ در نظر بگیریم، شیرینی فروکتوز حدود ۷/۱ و شیرینی گلوکز حدود ۷/۰ برابر شکر است.
آقای صابریان افزود: خرماهای ضایعاتی سرشار از فروکتوز و گلوکز و اندکی ساکارز میباشند. در نتیجه، هدف از این تحقیق تولید شربت فروکتوز ۴۲ و ۵۵ % از ضایعات خرما به عنوان جایگزینی مناسب برای شکر در صنایع غذایی بود.