پخش زنده
امروز: -
طرح پژوهشی «کسب دانش فنی استخراج، جداسازی و تولید فروکتوز از خرمای ضایعاتی» توسط مرکز خدمات تخصصی کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، فاز آزمایشگاهی طرح پژوهشی «کسب دانش فنی استخراج، جداسازی و تولید فروکتوز از خرمای درجه سه در دو فاز آزمایشگاهی و پایلوت» توسط دکتر حامد صابریان مدیر مرکز خدمات تخصصی کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با اخذ تأییدیه کارفرما وارد فاز بعدی شد.
صابریان اظهار کرد: میزان شیرینی فروکتوز از شکر بیشتر است به گونهای که اگر شکر را به عنوان مبنا با شاخص شیرینی ۱ در نظر بگیریم، شیرینی فروکتوز حدود ۷/۱ و شیرینی گلوکز حدود ۷/۰ برابر شکر است. از طرفی، خرماهای ضایعاتی سرشار از فروکتوز و گلوکز و اندکی ساکارز میباشند. لذا، هدف از این تحقیق تولید شربت فروکتوز ۴۲ و ۵۵ % از ضایعات خرما به عنوان جایگزینی مناسب برای شکر در صنایع غذایی بود.