پخش زنده
امروز: -
کارگاه آموزشی «نقش مالکیت فکری در توسعه محصول و صادرات» فردا به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۳ از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، نظام حمایت از مالکیت فکری یکی از زیرساختهای اصلی توسعه اقتصاد دانشبنیان است، زیرا مالکیت فکری امروزه به یکی از مسائل زیربنایی سیاست نوین اقتصادی در سطح بینالمللی و بستری برای فراهمآمدن توسعه پایدار در کشورها تبدیل شده است.
بدون حمایت از داراییهای فکری، همواره محققان از بهرهبرداری غیرقانونی از آثارشان ترس دارند و این موضوع سبب میشود رشد کشورها و توسعه دانش در آن به تعویق بیافتد، لذا با توجه به اینکه امروزه بخش عظیمی از داراییهای شرکتهای دانشبنیان از جنس داراییهای فکری است، آشنایی با مباحث حقوق مالکیت فکری و معاهدات بینالمللی نقشی کلیدی در موفقیت شرکتها دارد.
از همینرو صندوق نوآوری و شکوفایی از سال ۹۸ حمایت بلاعوض خود را در زمینه حفاظت از داراییهای فکری شرکتهای دانشبنیان آغاز کرده است.
همچنین آموزش و ارتقای سطح دانش شرکتهای دانشبنیان در زمینه حقوق داراییهای فکری از دیگر اهداف صندوق نوآوری و شکوفایی بوده است.
در این زمینه و به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۳، گارگاه آموزشی یکروزه با موضوع «نقش مالکیت فکری در توسعه محصول و صادرات» فردا چهارشنبه ششم اردیبهشت ۱۴۰۲ از ساعت ۹ تا ۱۷ به صورت حضوری و برخط در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار میشود.
«مالکیت فکری چتر متنوع حفاظتی (اختراع، علامت تجاری و طرح صنعتی)»، «توسعه محصول با استفاده از اطلاعات پتنت»، «مالکیت فکری و صادرات» و «ارزشگذاری در کسبوکارهای نوپا» سرفصلهای این کارگاه آموزشی یک روزه را تشکیل میدهد.
سازمان جهانی مالکیت فکری با توجه به نقش کلیدی زنان در عرصه علم، فناوری و نوآوری، شعار سال ۲۰۲۳ را «زنان، مالکیت فکری: شتابدهی خلاقیت و نوآوری» در نظر گرفته است، از همینرو، صندوق نوآوری و شکوفایی به مناسبت این روز و در راستای ارج نهادن به تلاشهای زنان فعال در زیستبوم فناوری و نوآوری، دومین رویداد «شکوفا» را با برنامههای متنوع در اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار خواهد کرد.