پخش زنده
امروز: -
دانشگاه علوم پزشکی مشهد در درمان بیماران صرع مقاوم به دارو، از مراکز پیشرو کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، دانشیار گروه بیماری های مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: عمل های جراحی بر روی بیماران صرع مقاوم به دارو از بهمن ۱۴۰۰ با همکاری استادان دانشگاه مونستر آلمان آغاز شد و تاکنون ۱۹ بیمار به این روش تحت درمان قرار گرفته اند.
دکتر فریبرز رضایی طلب با بیان اینکه این دانشگاه از مراکز پیشرو کشور در درمان بیماران صرع مقاوم به دارو محسوب می شود افزود: اکنون نیز در حوزه بیماری صرع اتفاق خوبی افتاده و روش های درمانی جدید برای این بیماران در نظر گرفته شده است.
وی گفت: بیماران مبتلا به صرع تا ۷۰ درصد با دارو درمان می شوند اما درصدی از این بیماران نیز مبتلا به صرع مقاوم به دارو هستند که کاندید برای عمل جراحی می شوند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این بیماران بعد از اعمال جراحی از پیگیریهای بعدی پزشکی بهره مند می شوند و روند درمان آنها تا بهبودی کامل ادامه می یابد.
دکتر فریبرز رضایی با بیان اینکه اعمال جراحی برای بیماران صرع مقاوم به دارو در قالب کار تیمی انجام می شود، گفت: مشاوره قبل از عمل جراحی و پیگیری های بعدی همه در قالب کارهای تیمی برای بیمار انجام می شود.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه درمان بیماریهای مغز و اعصاب هم پیش رو است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به راهکار های جلوگیری از عوامل تشدید کننده بیماری صرع کرد گفت: در کشور ما تا یک سال بعد از آخرین تشنج توصیه به رانندگی نمی شود زیرا تشنج های که کنترل نشده باشد می تواند موجب آسیب فرد به خود و یا دیگران در حوادث رانندگی شود.
دکتر رضایی طلب با اشاره به اینکه هیچگونه محدودیتی برای محرومیت تحصیلی، شغلی و بارداری بانوان و آقایان مبتلا به صرع وجود ندارد اظهار کرد: برحسب محروم شدن از فعالیتهای اجتماعی نباید به این بیماران انگ زده شود و با توجه به شرایط می توانند در برنامه های اجتماعی و ورزشی شرکت کنند.
وی با بیان اینکه برخی از فعالیت ها همچون کوه نوردی و شنا باید با احتیاط بیشتری در بیماران مبتلا به صرع انجام شود گفت: برخی از مشاغل مانند خلبانی و رانندگی حرفه ای بیرون شهر به علت خطر احتمالی برای بیماران صرع توصیه نمی شود.