پخش زنده
امروز: -
مدیر مؤسسه فرهنگی - قرآن و عترت اُسوه تهران از جانمایی نامناسب بخش مردمنهاد در سیامین نمایشگاه قرآن گلایه کرد و گفت: موقعیت مکانی بخش مؤسسات قرآنی در نمایشگاه قرآن به دور از انتظار تشکلهای قرآنی بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، زهرا بادی افزود: موقعیت مکانی بخش مؤسسات قرآنی در سیاُمین نمایشگاه قرآن به دور از انتظار تشکلهای قرآنی و در یک کلمه ناباورانه بود. امیدواریم با توجه به اینکه در اسفند ۱۴۰۲ شاهد برپایی نمایشگاه سی و یکم هستیم به درخواستها در تصمیمات آینده اهتمام داشته باشند.
وی گفت: در نگاه اول حضور در نمایشگاه قرآن موجب کسب تجربه تازه و بهرهمندی از ظرفیتهای سایر مؤسسات و تعامل بیش از پیش با پیشکسوتان و استادان امور دینی، مذهبی و قرآنی است.
بادی افزود: اما با توجه به اینکه در اسفند ۱۴۰۲ شاهد برپایی سی و یکمین نمایشگاه قرآن خواهیم بود، امیدواریم مسئولان در تصمیمهای آینده خود به توانمندیهای علمی و تجربی مؤسسات اهتمام لازم را داشته باشند و خلاقانه برای ایجاد مجموعه بزرگ قرآنی و فرهنگساز بینالمللی تصمیمگیری کنند.
مدیر مؤسسه اسوه تهران گفت: با توجه به اینکه موضوع اصلی نمایشگاه، قرآن است و مسئولان نیز در صحبتهایشان بارها به حمایت از ظرفیت مردمی تأکید کردند، ولی متاسفانه سالن مؤسسات قرآنی و بخش مردم نهاد در سی اُمین نمایشگاه قرآن بسیار دور از چشم بازدیدکنندگان بود به طوری که فضایی که برای مؤسسات قرآنی در نظر گرفته شده بود، گویا فعالیت قرآنی ـ مردمی در حاشیه قرار گرفته بود.
وی به نبود نور کافی در غرفههای مؤسسات قرآنی در نمایشگاه بینالمللی اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از مشکلات قابل توجه نبود هماهنگی لازم بین مسئولان ذیربط برای رفع موانع و مشکلات پیشروی مؤسسات قرآنی در نمایشگاه سیام و فقدان پاسخ قانعکننده به غرفهداران بود.
بادی گفت: همچنین در فضای نمایشگاه قرآن شاهد سر و صدای بیش از حد و غیر استاندارد (آلودگی صوتی بسیار) از سوی برخی از غرفهداران و تذکر ندادن به موقع و پیشگیری برای رفع سلب آسایش دیگر غرفهداران (با توجه به حضور هفت ساعته غرفهداران در نمایشگاه) بودیم.
مدیر مؤسسه اسوه تهران به تناسب نداشتن واگذاری ابعاد غرفهها در طرح ارائه شده اشاره کرد و گفت: با وجود اهداف از پیش تعیین شده به ویژه جذب حداکثری مخاطبان اما فضای اختصاص داده شده به غرفهها، مناسب ارائه خدمات در نظر گرفته شده از سوی مؤسسات نبود که قطعاً همین امر در نداشتن خروجی مناسب از اهداف تعیین شده بیتأثیر نبوده است.
وی ادامه داد: از دیگر نابسامانیهای نمایشگاه سیام میتوان به تحمیل هزینه مالی پذیرایی برای کارشناسان و میهمانان دعوت شده به غرفه و تعیین و ارسال نکردن قیمتهای استاندارد وسایل و اقلام کرایهای برای غرفه از جمله LCD، آبسردکن، میز، صندلی، کانتر و ... از سوی مسئولان مربوط بود که همین امر باعث نوسانات قیمت در آن ایام و کرایه اقلام مورد نیاز با هر قیمتی که پیمانکار تعیین میکرد، شد.
بادی به ارائه گزارش از فعالیت مؤسسه و بازدید حدود هزار و ۴۵۵ نفر از غرفه مؤسسه اسوه تهران در مدت ۱۴ روزه نمایشگاه اشاره کرد و گفت: مسابقه و طرح «خانواده با نشاط در معیت قرآن و عترت» در غرفه اجرا شد که ۸۵۰ نفر در آن شرکت کردند و به این افراد هدایایی اهدا شد.
وی با اشاره به اینکه از کل بازدیدکنندگان غرفه در سیامین نمایشگاه قرآن حدود ۶۸۷ نفر برگه های ثبتنام و حضور در کلاسهای مؤسسه را تکمیل کردند، افزود: همچنین تعداد ۱۲ نفر از جوانان در شرف ازدواج از مشاوره کارشناسان حاضر در غرفه بهرهمند و تعداد ۴۵ نفر از دختران در گروه سنی ۱۵ تا ۲۱ سال جذب واحد دختران زهرایی اسوه شدند.
بادی همچنین از زحمات مسئولان و اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت طی ایام برپایی نمایشگاه قرآن قدردانی کرد.
بخش نهادها و مؤسسات قرآنی سیامین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم شاهد حضور ۴۵ مؤسسه قرآنی در عرصههای مختلف نرمافزاری، دانشبنیان، آموزشی و پژوهشی و ... بود که مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت اسوه تهران جزو ۱۴ غرفه برتر بخش مؤسسات مردمی برگزیده و از سوی مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت تجلیل شد.