پخش زنده
امروز: -
اوریز یکی از غذای محلی و سنتی در اقوام بختیاری است که طرفداران خاص خود را دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، بعد از کباب گوسفندی دومین غذای مهم در ایلات و عشایر بختیاری غذای اوریز می باشد که با گوشت گوسفندی تهیه می شود.
این غذای خوشمزه بیشتر برای مهمانی های خاص ومجالس مهم طبخ و پخته می شود و دارای طرفداران زیادی است.
در پیاز داغ این غذا از روغن محلی یا چربی دنبه گوسفند و از ترشی ناردانه یا رب انار استفاده می شود.
دلیل نام گرفتن غذای اوریز به دو علت می باشد اول اینکه گوشت را با روغن محلی سرخ و بعد جهت بخار پز شدن آب به آن اضافه می کنند.
در زبان بختیاری او به معنای آب و وریز به معنای سرخ کردن است.