پخش زنده
امروز: -
سفارت روسیه در خارطوم پایتخت سودان اعلام کرد دیپلماتهای روس همه راههای ممکن برای خارج کردن روسها را بررسی می کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم؛ شماری از کشورهای جهان به انتقال اتباعشان از سودان ادامه میدهند. سفارت روسیه نیز اعلام کرد ۱۴۰ شهروند، تمایل خودشان را برای ترک سودان اعلام کرده اند و فهرست متقاضیان با درخواست کشورهای عضو مجمع کشورهای مستقل و کشورهای دیگر در حال گسترش است.
در همین حال؛ جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از خارج کردن کارمندان کشورش از خارطوم و تعلیق فعالیتهای سفارت آمریکا در سودان خبر داد و از دو طرف درگیر خواست نبرد را بدون پیش شرط متوقف کنند.
همچنین؛ فرانسه اعلام کرد سفارتش را در سودان پس از پایان عملیات خارج کردن اتباعش تعطیل خواهد کرد.
از طرف دیگر؛ بلژیک و هلند اعلام کردند هماهنگی برای خارج کردن اتباع در سریعترین زمان ممکن آغاز شده است.
وزارت خارجه عراق نیز اعلام کرد شماری از اتباعش را از خارطوم خارج کرده و به محل امنی انتقال داده است.
وزارت خارجه مصر هم از همه اتباعش در خارج از خارطوم خواست به نزدیکترین منطقه امن مراجعه کنند تا مقدمه خارج کردن آنان فراهم شود. وزارت خارجه مصر افزود یکی از اعضای نمایندگی اش در سودان بر اثر اصابت گلوله زخمی شده است.