طرز تهیه نان پر شده دستوری عالی برای شام
نان پر شده با گوشت دارای طعم بی نظیری است که طرفداران زیادی دارد و طرز تهیه آن را در مطلب زیر به شما آموزش داده ایم.
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، نان پر شده با گوشت را می توانید در وعده غذایی سرو کنید و همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار میل کرد .
مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه نان پر شده:
۱ قرص نان
۵۰۰ گرم (۱ پوند) گوشت گاو چرخ کرده
برشهای پنیر
برشهای ژامبون
۱ پیاز کوچک، خرد شده
آرد سوخاری ۳۰ گرم (¼ فنجان)
۲ حبه سیر، خرد شده
sp قاشق چایخوری پاپریکا
نمک و فلفل
روش تهیه:
گوشت چرخ کرده را با پیاز، نمک، آرد سوخاری، فلفل و پاپریکا مخلوط کنید. قسمت بالای نان را برش دهید و پایین و بالا را خالی کنید. قسمت زیرین را با گوشت پر کنید، روی آن پنیر و ژامبون اضافه کنید، روی آن را با گوشت مانده و روی آن را با یک سرب نان بپوشانید. پنیر اضافی را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۰ درجه سانتیگراد بپزید.