پخش زنده
امروز: -
استاندار گلستان از صدور ۵ هزار و ۳۶ مجوز فعالیت اقتصادی پس از راه اندازی سامانه صدور مجوزها در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان علی محمد زنگانه در جلسه گفتگوی دولت با بخش خصوصی و نشست با فعالین اقتصادی استان گفت : علاوه بر این با راه اندازی سامانه صدور مجوزها برای بیش از ۵۰ فرصت سرمایهگذاری در استان نیز مجوز بی نام صادر شده است.
استاندار گلستان گفت: سال گذشته ۷۲ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با ۵۰۰ مصوبه تشکیل شد که بیش از ۷۰ درصد مصوبات اجرایی شد.
زنگانه ادامه داد : منطقه آزاد تا پیش از این دولت تنها مصوبه ای روی کاغذ بود اما اساسنامه آن در این دولت پس از اصلاحات فراوان به تصویب رسید و هویت پیدا کرد و اکنون تلاش می کنیم با استفاده از ظرفیت دلسوزان استان در تخصص های مختلف هیات مدیره آن را شکل دهیم.
استاندار گفت : ۷.۲ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی، افزایش ۲۵ درصدی صادرات غیرنفتی، افزایش تبادلات کامیونی از مرز اینچه برون از صفر به ۱۹۰ کامیون در روز اقدامات مثبتی است که انجام شده است.
وی گفت: برای احیای خلیج گرگان می جنگیم و در عین حال به مطالبه گری شما نیازمندیم چرا که سلامت، محیط زیست و آینده مردم گلستان، مازندران، خراسان شمالی و حتی کشور ترکمنستان در گرو احیای خلیج است.
استاندار گلستان افزود: تا کنون لایروبی ۸۰ درصد کانال آشور در خلیج گرگان انجام شده و به دنبال آن هستیم که حق آبه خلیج از نکارود را احیا کنیم چرا که ۸۰ درصد آب شیرین مازندران به دریا می ریزد و این مسئله را به عنوان یک مطالبه در سفر دوم رییس جمهور به گلستان مطرح خواهیم کرد.
زنگانه ادامه داد : گلستان ، تامین کننده سفره مردم ایران در طول ۳۶ روز از سال است ، تا به حال هزینه کرده ایم اما امروز به ازای این تامین، مطالبه گری داریم .
وی گفت: سد نرماب تامین کننده آب شرب ۵۳۵ هزار نفر در شرق استان است و از مصوبه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی آن در سفر اول ریاست محترم جمهور ۷۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافت و در سفر دوم رییس جمهور آبگیری و کنترل سیلاب آن انجام خواهد شد.
علی محمد زنگانه گفت : با تلاش بسیار مجوز شیرین سازی ۷۲ میلیون متر مکعب آب دریا اخذ شد و شب عید در جلسه سازمان برنامه و بودجه برای رفع تنش آبی غرب استان مجوز خرید تضمینی آب شیرین کن دریافت شد.
وی افزود: یکی از اولین اقدامات رفع ناترازی برق استان بود و برای حل مشکل زیرساختی برق خصوصا در زمینه صنایع ، قرارداد پروژه سیکل ترکیبی نیروگاه برق علی آباد کتول با مشارکت مپنا و بنیاد مستضعفان امضا شد تا ظرفیت این نیروگاه از ۱۰۰۰ به ۱۵۰۰ مگاوات ارتقا یابد و سرمایه گذاری برای فعال سازی ۲۶۰ مگاوات نیروگاه کوچک مقیاس نیز صورت گرفته است.
استاندار گلستان گفت: متاسفانه در اقدامی نادرست در گذشته زمین های مرغوب کشاورزی به ایجاد شهرک های صنعتی اختصاص یافته است.