پخش زنده
امروز: -
رسانهها در انگلیس نوشتند: دولت این کشور با سیاستهای خود، سلامت عموم مردم این کشور را به خطر انداخته و برای همه گیریهای آینده، آماده نشده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ رسانهها در انگلیس نوشتند: دولت این کشور با سیاستهای خود، سلامت عموم مردم این کشور را به خطر انداخته و برای همه گیریهای آینده، آماده نشده است.
به نوشته رسانهها در انگلیس همه گیری اخیر در انگلیس، دستکم ۴۰۰ میلیارد پوند خسارت دربر داشت، اما دولت این کشور، به فکر همه گیریهای آینده نیست.
به نوشته این رسانهها با این که همه میدانند پیشگیری بهتر از درمان است، دولت انگلیس به فکر همه گیریهای بعدی، مثلا ناشی از سویههای جهش یافته جدید ویروس کرونا نیست.
نشریه گاردین در این باره نوشت: رویکرد دولت انگلیس مبنی بر "زندگی با ویروس کرونا" موجب شده است این کشور در برابر همه گیری بعدی، آسیب پذیر باقی بماند و گویی این کشور، هیچ درسی از همه گیری کووید، فرا نگرفته است.
گاردین افزود: با این که با تلاش کارکنان نظام بهداشت ودرمان، همکاری مردم در تعطیلی کسب و کارها و محدود کردن رفت و آمدها و نیز به بازار آمدن واکسن ها، اکنون انگلیس به سمت شرایط عادی باز میگردد، کووید نرفته و هنوز راه درازی برای ریشه کنی آن در پیش است. این روزنامه نوشت ابتلا به ویروس کرونا، هنوز مردم را در بیمارستانها بستری میکند، سویههای جهش یافته جدیدتر ظاهر میشوند و جهش گونههای موجود، ادامه دارد که ممکن است سویههای خطرناکتر در پی داشته باشند.
ویروس شناسان در انگلیس میگویند گونه اکس بی بی. ۱. ۱۶ (XBB.۱.۱۶) که از سویه جهش یافته اومیکرون (Omicron) منشعب شده، یکی از گونههایی است که با سرعت بیش تری انتشار مییابد و عفونت زایی بیشتری دارد.
به گفته آنان همین گونه موجب ابتلای بیش از ده هزار نفر در روز در هند شده است و به سرعت میتواند به انگلیس راه یابد.
روزنامه گاردین نوشت متخصصان بهداشت میگویند احتمالا همه گیریها در آینده، خطرناکتر و کشندهتر خواهند بود و احتمال سرایت آنفلوانزای پرندگان به انسان و دیگر حیوانات نیز رو به افزایش است. به نوشته این روزنامه، کارشناسان میگویند از این پس، همه گیریهایی همچون کووید، دیگر یک بار در یک قرن یا یک بار در یک نسل بروز نمیکنند و همه گیری بعدی ممکن است خیلی زودتر ظاهر شود و البته ویرانگرتر نیز خواهد بود، اما ما برای مبارزه با آن، آماده نیستیم.