پخش زنده
امروز: -
در یکصد و چهل و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران درباره اجرایی شدن برجهای اضطراری گاز در ۲۳ نقطه پایتخت بحث و تبیادل نظر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سید محمد آقامیری در یکصد و چهل و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: ما در ۶ ماه دوم سال قبل جلسهای با هیات مدیره شرکت گاز شهری تهران داشتیم و درخواستی داشتند که چند سال در شورا آمده بود و موفق نشدند از سالهای ۹۶ تا ۹۸ برجهای اضطراری گاز را در ۲۳ نقطه اجرایی کنند.
وی افزود: این برجها در زمان زلزله، گازهایی که در لولههای گاز وجود دارد تخلیه میکنند که در حال حاضر ۳.۵ میلیون متر مکعب گاز در این لولهها وجود دارد. بر اساس نظر کارشناسان، قبل از تلفات زلزله، انفجار این لولهها تلفات خواهد داشت.
آقامیری تأکید کرد: درخواست این شرکت این است که در ۴۰۰ نقطه این برجها ایجاد شود. بر اساس نامه نگاریهای سال قبل، هنوز موفق نشدیم که به توافق برسیم که زمینهایی در اختیار شرکت گاز قرار بگیرد. با توجه به ضرورت این مساله، در سال ۹۸ هیچ کاری انجام نشد و با توجه به اینکه تمام تجهیزات خریداری شده نیاز است که شهرداری تهران زمینهای مورد نیاز را در اختیار قرار دارد؛ لذا درخواست داریم که جلسات برگزار شود تا بتوانیم زمینها را بر اساس وظیفه قانونی و انسانی خود واگذار کنیم.
وی با بیان اینکه جزئیات استقرار این برجها مورد بررسی قرار گرفته است، تصریح کرد: در جلساتی که پیش از این برگزار شده، در رابطه با میزان فاصله با واحدهای مسکونی و ارتفاع برجها توضیح داده شده است.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران هم گفت: البته اینکه شهرداری زمین خریداری کند و در اختیار شرکت گاز قرار دهد، فشار و زور بیش از حد به شهرداری است؛ چراکه این زمینها قیمت زیادی دارد و وقتی خریداری میشود در مالکیت آنها قرار میگیرد و با اینکه شورا و شهرداری این توقع را پذیرفته هنوز پاسخهای مورد نیاز از سوی شرکت گاز دریافت نشده است.
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز با بیان اینکه از شرکت گاز سوالاتی پرسیده شده بود که باید پاسخ داده شود، گفت: ممکن است زمین شهری نیز زمینهایی داشته باشد که بتواند در اختیار قرار دهد؛ البته باید نمونههای اجرا شده این طرح مورد توجه قرار بگیرد.