پخش زنده
امروز: -
سیب زمینی پنیری یکی از پیش غذاهای معروف و پرطرفدار است که در کنار غذاهای فست فودی سرو میشود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه بام همراه باشید.
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، امروزه فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فستفودها صرفنظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها میشود. سیب زمینی پنیری یکی از انواع خوشمزه فست فودهاست و یکی از پیش غذاهای معروف و محبوب رستورانها در سراسر دنیاست.
این غذا به دلیل داشتن سیب زمینی و پنیر پیتزا بسیار پر کالری است؛ بنابراین به عنوان وعده غذایی اصلی بهویژه برای وعده ناهار بسیار مناسب است.
مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه بمبهای سیب زمینی:
۴۰۰ گرم (۲.۸ فنجان) سیب زمینی
۵۰۰ گرم (۴ فنجان) آرد
۲ قاشق غذاخوری (۳۰ میلی لیتر) روغن زیتون فوق العاده بکر
۲ تخم مرغ متوسط در دمای اتاق
۱ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) مخمر خشک
۵۰ میلی لیتر آب
۱۰ گرم نمک
۱۵۰ گرم ژامبون پخته شده
۱۵۰ گرم پنیر
روغن برای سرخ شدن
روش تهیه:
آرد را آماده کنید، روغن زیتون، تخم مرغ، مخمر را اضافه کنید و هم بزنید، سپس سیب زمینی آب پز شده رنده شده، آب و نمک را اضافه کنید. یک خمیر خوب ورز دهید و اجازه دهید ۱ ساعت بماند. خمیر را به ضخامت ۱ سانتی متر پهن کرده سپس با قالب حدود ۱۸-۲۰ دایره ایجاد کنید. یک دایره را جدا کنید، ژامبون و پنیر را مرتب کنید و سپس در دایره دیگر جمع کنید و در روغن داغ سرخ کنید.