پخش زنده
امروز: -
دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با ایده و خلاقیت هنری جانی دوباره به شاخههای خشک درختان بخشید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ محمدمهدی حسنی با بیان اینکه این هنر برای نخستین بار با ایده اولیه پدرم در زمان ساخت فوتبال دستی خلق و سرآغاز کار با چوب و ساخت مجسمهها، عروسکها، نمادها و دیگر آثاری که همگی برگرفته از ذهن وی شد، گفت: پس از انجام این اقدامات، خلاقیت ذهنی نیز بر کار افزوده شد.
وی افزود: این هنر که از ساخت اشیا و آثار چوبی توسط سرشاخههای هرس شده فصل پاییز تشکیل میشود، هیچ سابقه یا نمونه ای در ایران نداشته و اثر یا نمونه یا مستندی دال بر وجود این هنر در خارج از کشور نیز مشاهده نشده و میتوان گفت هنری بیبدیل و نوآورانه است.
حسنی با بیان اینکه آفریننده این هنر به عنوان عضو افتخاری شاخه مجسمهسازی مؤسسه توسعه هنرهای معاصر انتخاب شده است، افزود:حوزه کار با چوب ساده، کمهزینه و کمخطرتر از سایر حوزههاست و میتواند زمینه فعالیت و رشد استعداد جوانان و نوجوانان باشد و همچنین این هنر میتواند برای ساخت ابزارآلات تاکنون کشف نشده، ساخت وسایل تزیینی، ساخت نمادها و سایر آثار به بهترین نحو بهکار گرفته شود.
هنر «چوبینه حسنی» که در زمینه کار با چوب است، نخستین بار توسط بشیرعلی حسنی خلق و به رسم معمول به نام مبدع آن نامگذاری شد که به همین دلیل از سوی شاغلان هنر و صنعت چوب، لقب پدر ژپتوی ایران به وی داده و هنرش پس از وی به وسیله فرزندش محمدمهدی حسنی ادامه یافت.