پخش زنده
امروز: -
هنرمندان فلسطینی و غیرفلسطینی بخصوص شعرا نیز در دستاوردهای خود به موضوع قدس و مسجدالاقصی پرداخته اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ هنرمندان فلسطینی و غیرفلسطینی بخصوص شعرا نیز در دستاوردهای خود به موضوع قدس و مسجدالاقصی پرداخته اند.
مسئله فلسطین و قدس به سبب جایگاه دینی و هویتی خود و با توجه به اقداماتی که در چارچوب سیاستهای رژیم صهیویستی برای یهودی سازی و تغییر آن صورت گرفته است، به بسیاری از هنرها از جمله شعر عربی نیز راه یافته است.
روز جهانی قدس، صرفا روز محکوم کردن رژیم اشغالگر اسرائیل نیست بلکه برای توجه به همه چیز اعم از شعر و ادبیات و نقاشی است که به قدس و فلسطین مربوط میشود و به اخراج اشغالگران و پاکسازی فلسطین از آنها تشویق میکند.
محمود درویش شاعر فلسطینی : ناگهان یکی از زنان نظامی فریاد زد «باز هم تو هستی، مگر تو را نکشتم؟» گفتم «تو مرا کشتی، اما من فراموش کردم که مثل تو بمیرم».
گزارشگر: با توجه به جایگاه دینی و هویتی قدس و اقداماتی که در چارچوب سیاستهای رژیم اشغالگر و کوتاهی اعراب، برای یهودی سازی و تغییر ماهیت تاریخی آن صورت میگیرد، قدس در شعر معاصر حضوری نسبی دارد که تا دوران ما نیز ادامه پیدا کرده است. برخی نیز عربیت را بیوه زنی میدانند که طعم شادی را نچشیده است.