پخش زنده
امروز: -
فرمانده نیروی انتظامی گفت: امروز توانسته ایم دارای نیروی برتر در دانش پلیسی و ساختار پلیسی در منطقه باشیم .
به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل احمدی مقدم در نشست با سفرا، کارداران و مسئولان سازمان های بین المللی مستقر در جمهوری اسلامی ایران افزود: جرایمی مانند تروریسم، خشونت، مهاجرت غیرقانونی ، قاچاق موادمخدر ، جرایم سایبری ، مالی، شبکه های سازمان یافته، جرایم اخلاقی و قاچاق زنان و کودکان ، مرزها را درنوردیده اند.
فرمانده نیروی انتظامی اضافه کرد: هیچ کشوری بدون همکاری کشورهای دیگر قادر به تامین امنیت خود جز با تامین امنیت مشترک دیگر کشورها نیست.
وی گفت: هر کشوری که تصور کند می تواند ناامنی را در منطقه ایجاد کند و خود از آن در امان باشد مسلم است که شدنی نیست.
فرمانده نیروی انتظامی در ادامه افزود: جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر با افزایش ضربآهنگ و سرعت پیشرفت خود و با دستیابی به دانش و فناوری به رغم همه فشارها توانسته است گام بلندی بردارد به طوریکه توانسته در منطقه به عنوان نیروی برتر در دانش پلیسی و ساختار پلیسی باشد.
وی گفت: پلیس با ایجاد زیرساخت های مختلف در زمینه اقدامات کنترلی و امنیتی و پلیسی از جمله حوزه های سایبری و مواد مخدر توفیقاتی بدست آورده است.
سردار احمدی مقدم افزود : یکی از کارهایی که در این سالها به عنوان راهبرد تعیین کرده ایم همکاری های منطقه ای و بین المللی است
وی افزود : ما با کشورهای منطقه همکاری های خوبی داریم و صرف نظر از همکاری های سیاسی ،پلیس توانسته است همکاری های خود را پیگیری کند و به نتیجه برساند.
سردارسرتیپ احمدی مقدم گفت: همچنین همکاری پلیس با اینترپل و یو ان دی سی نیز افزایش یافته است و امیدواریم با این نشست زمینه همکاری ها بیش از پیش فراهم شود.
سه تهدید عمده کشور از زبان فرمانده مرزبانی
فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران گفت: عمده تهدیدات مرزی کشور تروریسم و قاچاق موادمخدر و سلاح است.
سردار سرتیپ پاسدار حسین ذوالفقاری در نشست با سفرا، کارداران و مسئولین سازمان های بینالمللی مستقر در جمهوری اسلامی ایران افزود: حدود ۴ هزار کیلومتر از مرزهای آبی و خاکی کشور بطور مستقیم در معرض ورود مواد مخدر است و شیوههای انتقال موادمخدر نیز به طور مداوم و مرتب درحال تغییر است.
وی گفت: اکنون شاهد انتقال موادمخدر از خشکی به دریا هستیم و ورود مواد از طریق دریا اکنون به شدت بیشتر شده است.
ذوالفقاری ادامه داد: امروز شاهد کشفیات پنج، هشت و حتی ۱۱ تنی از طریق قاچاق موادمخدر در دریاها هستیم.
وی گفت: در ماه بطور مرتب دهها مورد درگیری با اشرار را داریم.
فرمانده مرزبانی افزود: موضوع دیگر مهاجرت غیرقانونی است که ما در کریدور کشورهای مهاجرتفرست و مهاجرتپذیر قرار داریم و در هر ماه حدود ۳ هزار مهاجر غیرقانونی وارد کشور میشود و در هرماه نیز ۳۴ هزار مهاجر غیرمجاز جمع آوری و از کشور طرد می شوند.
وی ادامه داد: مبارزه با مهاجرت غیرقانونی نیز کار بسیار پیچیدهای است.
ذوالفقاری در ادامه به بحث مبارزه با تروریسم اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران خود یکی از قربانیان تروریسم است و هزینههای زیادی نیز در این خصوص داده است.
وی افزود: در مناطقی از غرب کشور، جنوب غرب و جنوب شرق با پدیده تروریسم مواجه هستیم که اگر مرزها را کنترل نکنیم میتواند برای سایر کشورها نیز مخاطراتی را ایجاد کند.
ذوالفقاری گفت: در بحث قاچاق سلاح نیز شاهد هستیم دستهایی پشت صحنه به دلیل سودجویی و مسایل دیگر وجود دارد.
فرمانده مرزبانی افزود: در سال جاری شاهد ۳۰ درصد افزایش کشفیات در موضوع قاچاق سلاح نسبت به سال قبل هستیم.
وی گفت: ایران در بحث کنترل مرزها به منظور جلوگیری از قاچاق سلاح هرساله صد میلیارد تومان به صورت مستقیم و غیرمستقیم هزینه و شهدای زیادی را در این راه تقدیم می کند.
ذوالفقاری در ادامه با بیان اینکه در طول چهار سال گذشته نیروهای خود را در مرزهای کشور به حدود دو برابر افزایش دادهایم افزود: در این خصوص از امکانات فنی و تکنولوژی استفاده میکنیم و تقریبا تمام سناریوهایی که در مرزها با آن مواجه هستیم در رزمایشها تمرین میکنیم و رزمایش دیگری نیز در این خصوص در پیش رو داریم.
وی با بیان اینکه تعامل نزدیکی با مرزنشینان داریم گفت: مرزبانان ما در مساجد و مکانهای عمومی کار آموزش را در دستورکار خود قرار دادهاند.
ذوالفقاری همچنین به بحث امنیت اشاره کرد و افزود: امنیت یک کشور به طور مستقیم در امنیت سایر کشورها دخیل است و امروزه موادمخدر، تروریسم، مهاجرت غیرقانونی، قاچاق سلاح از جمله تهدیدات مشترک بشریت است.
مسیر ایران برای قاچاق مواد مخدر ناامن شده است
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: جمهوری اسلامی ایران در امر مبارزه با مواد مخدر موفقیت های خوبی داشته و مسیر ایران برای قاچاق مواد مخدر ناامن است.
سردار سرتیپ دوم پاسدار مویدی در نشست فرمانده ناجا با سفرا، کارداران و مسئولان سازمانهای بین المللی مستقر در جمهوری اسلامی ایران افزود: مواد مخدر از جمله تهدیدات جهانی محسوب می شود و هیچ کشوری از آن در امان نیست.
مویدی تصریح کرد: براساس گزارش ۲۰۱۲ سازمان ملل سطح زیرکشت خشخاش در افغانستان از ۱۵۴ هزار هکتار در سال ۲۰۱۱ به ۱۵۷ هزار هکتار در ۲۰۱۲ افزایش یافته است .
وی افزود: متاسفانه از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۳ همزمان با ورود ناتو، کشت خشخاش در افغانستان در حال افزایش و از ۱۸۵ تن به ۶۵۰۰ تن رسیده است.
سردار مویدی حذف پلیس ویژه امحاء مواد مخدر از تشکیلات افغانستان را از جمله عوامل افزایش کشت خشخاش دانست و گفت: هم اکنون مسیر قاچاق مواد مخدر از شمال افغانستان به داخل آسیا، به سمت جنوب تغییر یافته است.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در همسایگی بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر در جهان است و بعد از مسدود شدن مسیر خشکی، قاچاق مواد مخدر از طریق مسیر دریایی افزایش یافته و به سمت دریا و مسیر پاکستان در حال گسترش است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر همچنین به میانگین نرخ مواد مخدر اشاره کرد و گفت: قیمت تریاک از ۴۰۰ دلار در ورودی مرزهای جمهوری اسلامی ایران به ۱۷۰۰ دلار در خروجی مرز ایران رسیده است و قیمت عمده فروشی هروئین نیز از ۵۰۰۰ دلار در ورودی مرز ایران به ۱۳۵۰۰ دلار در خروجی مرز افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: قیمت عمده حشیش نیز در ورودی و خروجی ایران از ۱۶۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار افزایش یافته است .
مویدی تصریح کرد: قیمت هروئین در بیرون مرزهای جمهوری اسلامی ایران به ویژه در ترکیه ۱۸۰۰۰ دلار در آلمان ۲۷۰۰۰ دلار و در آمریکا به ۳۲۰۰۰ دلار می رسد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران همچنین به اقدامات جمهوری اسلامی ایران در موضوع مواد مخدر اشاره کرد و گفت: آمار درگیری این پلیس در سال ۲۰۱۱ نود و سه مورد بود اما اکنون به ۱۵۱ مورد افزایش یافته است.
وی افزود: مواد مخدر کشف شده در سال ۲۰۱۱ به میزان ۴۲ تن و پانصد کیلوگرم، در سال ۲۰۱۲ به میزان ۳۸ تن و ۶۷۸ کیلوگرم و در شش ماهه ۲۰۱۳ نیز ۲۸ تن و ۹۹۱ کیلوگرم بوده است .
مویدی گفت: ما اخیرا بیش از هفت تن فقط در حوزه خلیج فارس کشف مواد مخدر داشتیم .
وی افزود: خوشبختانه پلیس مواد مخدر با همراهی و همکاری کشورهای همسایه، مسیر ایران را برای قاچاق مواد مخدر مسیری ناامن کرده و موفقیت های خوبی نیز در این زمینه در جهان به دست آورده است.
تلفات رانندگی از سال ۸۴ تا ۹۱ به میزان ۳۱ درصد کاهش یافته است
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی گفت: از سال ۸۴ تا ۹۱ میزان کشته شدگان حوادث رانندگی ۳۱ درصد کاهش یافته است .
سردار سرتیپ دوم پاسدار اسکندر مومنی که عصر امروز در مراسم دیدار سفرا، کارداران و نمایندگان سازمان های بین المللی مستقر در تهران با فرماندهان ناجا سخن می گفت افزود: موضوع ایمنی و انضباط در ترافیک از بزرگترین دغدغه های ملت ها و دولت ها است .
وی افزود: براساس آخرین آمار اعلام شده، در جهان یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون وسیله نقلیه وجود دارد و سالانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر نیز در جهان به علت تصادفات جاده ای فوت می کنند .
سردار مومنی با بیان این که پلیس راهور برنامه های خود را برای افزایش انضباط و ایمنی آمد و شد آغاز کرده است گفت: اکنون استفاده از سامانه های هوشمند ضرورتی اجتناب ناپذیر است و در دستور کار پلیس قرار دارد.
وی در ادامه به جلب مشارکت و همکاری مردم ، سازمان ها و ایجاد بستر مناسب برای ارتقا فرهنگ ترافیک اشاره کرد و افزود: به همین دلیل، هم اکنون۱۰ میلیون دانش آموز به عنوان پلیس یار جوان و نوجوان ، یک میلیون معلم ، مربی و مدیر بعنوان فرهنگ یاران ترافیک و ۵۰۰ هزار نفر نیز به عنوان دهیار در این زمینه با پلیس راهنمایی و رانندگی همکاری می کنند .
سردار مومنی ادامه داد: تقویت گشت های نامحسوس برای کنترل وسایل نقلیه به ویژه خودروهای حمل و نقل بار و مسافر و برخورد با تخلفات حادثه ساز و خطرآفرین از دیگر فعالیت های پلیس راهور است .
وی درادامه با بیان این که از سال ۸۴ تا ۹۱ معادل ۸۷ درصد به تعداد دارندگان گواهینامه افزوده شده است گفت : در این مدت همچنین ۱۶۳ درصد نیز به تعداد موتورسیکلت ها و ۱۳۹ درصد به تعداد خودروهای کشور اضافه شده است .
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: در سال ۸۴ به ازای هر ده هزار خودرو ۲۵ نفر تلفات جاده ای داشتیم که در پایان سال ۹۱ به ۷ و سه دهم درصد رسیده است.
بیشترین استفاده از اینترنت در ایران برای جستجوی اطلاعات و اخبار است
رییس پلیس سایبری جمهوری اسلامی ایران گفت : بیشترین استفاده از اینترنت در ایران برای جستجوی اطلاعات و اخبار است.
سردار سرتیپ دوم پاسدار کمال هادیان فر عصر امروز در مراسم دیدار سفرا ، کارداران و نمایندگان سازمان های بین المللی مستقر در تهران با فرماندهان ناجا با بیان این که میزان کابران اینترنت از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۲ دو برابر شده است افزود: هم اکنون ضریب نفوذ اینترنت در جهان در هر ۱۰۰ نفر ۳۹ نفر است در حالی که این آمار در ایران ۶۱ نفر است.
رییس پلیس فتا در ادامه با بیان این که امروز بیش از ۴۵ میلیون نفر ایرانی به اینترنت دسترسی دارند که ۲۹ میلیون نفر آنان را جوانان تشکیل می دهند گفت : ۴۱ درصد کاربران ایرانی از اینترنت برای جستجوی اطلاعات و اخبار ، ۱۹ درصد خدمات بانکداری الکترونیکی ، ۱۶ درصد دانلود ، ۱۴ درصد شبکه های اجتماعی ، و ۱۰ درصد به عنوان فروشگاه اینترنتی استفاده می کنند.
وی با بیان این که با ورود به دنیای جدید دیگر هیچ کشوری در امنیت مطلق قرار ندارد افزود : در گذشته مجرمان دارای هیکلی بزرگ و قوی و مغزی کوچک بودند اما مجرمان امروز دارای جثه ای کوچک اما مغزی بزرگ هستند.
رییس پلیس سایبری ایران گفت: پلیس سایبری هم اکنون در ۳۲ استان فعال است و در هفته نیروی انتظامی نیز در ۵۸ شهرستان راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه این پلیس در سال ۹۰ ، ۳۲ درصد و در سال ۹۲، ۴۹ درصد جرایم اینترنتی را کشف کرده است افزود: در شش ماهه نخست امسال این میزان به ۶۴ درصد رسیده، در حالی که این آمار در کشورهای توسعه یافته ۲۵ درصد است.
هادیان فر به مهمترین جرایم اینترنتی در کشور اشاره کرد و گفت : ۸۱ درصد جرایم مالی، ۱۳ درصد اخلاقی، ۳ درصد سیاسی و ۲ درصد سرگرمی و کنجکاوی است.
وی درباره عملکردهای بین المللی این پلیس افزود : تاکنون در ۴ عملیات بین المللی مقابله با داروهای قاچاق شرکت کرده ایم.
در این مراسم سایت بینالمللی پلیس فتا با حضور سردار احمدی مقدم فرمانده ناجا افتتاح شد.