پخش زنده
امروز: -
مدیرکل صدا و سیمای لرستان از تولید و پخش ۷ هزار و ۳۰۵ دقیقه برنامه در حوزه کتاب، سال ۱۴۰۱ در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیرکل صدا و سیمای لرستان به تولید و پخش هفت هزار و ۳۰۵ دقیقه برنامه، سال ۱۴۰۱ با موضوع کتاب و کتابخوانی اشاره کرد و از آمادگی شبکه لرستان برای تولیدات بیشتر در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
علیرضا شیروی افزود: برنامههای کتابمحور لرستان در سه بخش خبری، مخاطبان رادیو و تلویزیون تولید شدهاند.
وی گفت: سال گذشته در واحد صدا ۵ هزار و ۳۵۵ دقیقه برنامه شامل برنامههای سلام لُرسو، شونِشینی، صدای شهر، دِ ایواره تا آساره، کافه جوانی، چای داغ و موج مثبت تولید و پخش شد و در برنامه آفتاب و مهتاب با توجه به اینکه این برنامه ویژه کودکان است بیشتر به موضوع کتابِ کودک و تأثیر کتابخوانی در تربیت کودکان پرداخته شد.
مدیرکل صدا و سیمای لرستان در ادامه افزود: برنامه پیام زاگرس به موضوع آموزش مباحث فرهنگی و اخلاق سیاسی با برقراری ارتباط تلفنی با نویسندگان و مؤلفان مختلف در حوزه کتاب و کتابخوانی و برنامه چای داغ بروجرد به مباحث کتاب صوتی و دیجیتال، نهادهای متولی کتاب، معرفی کتابهای مفید، تقویت عادات کتابخوانی، راهکارهای افزایش سرانه مطالعه کتاب، نشر و توزیع کتاب، کتاب و فرهنگ، آموزش سواد رسانهای و کتابخانهها میپردازد.
علیرضا شیروی به تولید و پخش هزار و ۹۵۰ دقیقه برنامه کتابمحور در حوزه سیما نیز اشاره کرد و افزود: بچههای لرستان، وایَک، لرستان در مسیر توسعه، حونه امید و مسابقه زنده تلفنی از جمله این برنامهها است.
وی گفت: برنامه وایَک بیشتر بر اساس مباحث فرهنگ کتابخوانی و تاثیر کتابخوانی بر جامعه و افراد و برنامه بچههای لرستان با تاکید بر فرهنگ کتابخوانی و معرفی کتابهای مفید به کودکان تولید شده است.
مدیرکل صدا و سیمای لرستان افزود: در حوزه خبر نیز ۱۴۰ دقیقه برنامه شامل گزارش و مصاحبههای خبری کتاب و کتابخوانی از جمله جلسات انجمن کتابخانههای عمومی استان، تجلیل از برگزیدگان کتاب سال، پوشش خبری سیامین دوره هفته کتاب، رونمایی از کتابهای منتشر شده ناشران استان، نشستهای شاعران و نویسندگان استان و جلسات نقد و بررسی کتاب تولید و پخش شد.
علیرضا شیروی رسانهها را در شکلگیری باورها و نگرشهای مخاطبان در زمینه اشاعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی بسیار موثر دانست و گفت: در تلاشیم سال جدید، برنامههای متنوع و بیشتری با محوریت کتاب و کتابخوانی در استان تولید کنیم که البته ترویج و توسعه کتابخوانی با رویکرد جزیرهای عمل کردن محقق نخواهد شد و همکاری همه دستگاههای اجرایی را میطلبد.