پخش زنده
امروز: -
استاندار خوزستان : دانش بنیانها باید در مدیریتها مورد استفاده قرار گیرند و مدیران برای توسعه استان به فکر راههای جدید باشند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ، علی اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان شب گذشته در حاشیه بازدید از وضعیت شهرستان ایذه و جلسه شورای اداری این شهرستان اظهار کرد: تبعیض در حق مردم بزرگترین ظلم در حق پروردگار است و حتی اگر یک روستا مخالف یک مسئول باشند نباید شاهد تبعیض در خدمات باشند.
وی تاکید کرد: دانش بنیانها باید در مدیریتها مورد استفاده قرار گیرند. مدیران باید به علوم روز آگاه شوند و برای توسعه استان به فکر راههای جدید باشند.
استاندار خوزستان افزود: خوزستان ۸ سال درگیر جنگ و ۸ سال درگیر سازندگی بوده است و در این اوضاع استانهای دیگر در توسعه قرار گرفتند و این مساله باعث شد ۱۶ سال از استانهای دیگر عقب باشد. برای رفع این عقبماندگی در خوزستان باید تساعدی رشد کنیم و ذهن خود را به سمت هدفمند کردن و برنامهریزی معطوف کنیم.
حسینی محراب ادامه داد: مدیران باید برای حل کار مردم با هم همکاری مضاعفی داشته باشند. متغیرها باید با متغیرهای خود حل شوند نه اینکه در یک حوزه بهجای حل مشکل با همان دستگاه یک سیستم نامربوط دیگر ورود حل کند.
وی با انتقاد از آسیب دیدن نیروهای کار در استان بیان کرد: ظرفیت شیلات میتواند اشتغال تمام استان را حل کند. کشورهای مجاور از رودخانه و دریای مشترک با ما نهایت بهره را از شیلات میبرند، ولی ماهیگیر ما حق استفاده و کار در آن را ندارند. اگر واقعا نباید برداشت شود تمام طرفین باید رعایت کنند نه اینکه کشورهای همسایه تمام ماهی را کفروبی کنند و ماهیگیران ما دستشان خالی باشد.
وی تاکید کرد: دستگاههای اداری در کارهای مشترک باید با هم هماهنگ باشند. نباید یک سرمایهگذار از چندین اداره و نهاد جهت سرمایهگذاری مجوز بگیرد و تمام دارایی خود را وارد کار کند، ولی بانکها همکاری نکنند و کار بیهوده شود. کار مردم را در میدان حل کنید.
وی با اشاره به بخشی از مشکلات کشاورزان اضافه کرد: نباید سهمیه کود و سهم در دست صاحب زمین قرار بگیرد و اجاره کننده زمین کود و سم خود را از بازار آزاد تامین کنند. یک مدیر، مسئول کنترل کار خود است تا از تخلف و ایجاد مشکلات پیشگیری شود.
اقتصاد روستا محور شود
حسینی محراب با تاکید بر رفع مشکلات اقتصادی شهرستان ایذه بیان کرد: اقتصاد باید روستا محور شود و باید تلاش شود زنجیره اقتصادی روستا و پاییندست به بالا دست متصل شود. بازاریابی در داخل و کشور و خارج برای آنها صورت گیرد.
وی عنوان کرد: برای جوانان در حوزه اشتغال نگاه جدید داشته باشیم، از حوزه علمی و دانشگاهی جهت حل این مشکلات حرکت کنیم و متناسب با منطقه کار آموزشی در حوزه فناوری راهاندازی شود.
استاندار خوزستان اضافه کرد: باید در اقتصاد به فرهنگ نیز نگاه جدی شود. اقتصاد بدون نگاه به فرهنگ و فرهنگ دینی به جایی نمیرسد. بعد فرهنگ باید قویترین حوزه باشد.
حسینی محراب گفت: ضعیفترین بودجه به فرهنگ داده میشود و جواب این بیتوجهی را در خیابانها میبینیم، در شکسته شدن حرمتها و رفتارهای اجتماعی دیده میشود.
وی با انتقاد از حوزه آموزشی استان افزود: چرا باید رتبه آموزش و پرورش خوزستان در سطح کشور آنقدر پایین باشد؟ در بین ۳۱ استان در رده ۳۰ هستیم. با این وضعیت در دانشگاههای معتبر کشور دانشجو نداریم و گفته میشود چرا غیر بومیها در خوزستان کار را بهدست میگیرند؛ مشخص است که زیربنای کار در استان خوزستان فراهم نشده است.
وی با تاکید بر اینکه صنایع و پروژههای اقتصادی جهت توسعه مناطق و انجام مسئولیتهای اجتماعی خود پیش قدم باشند ادامه داد: تمام سالها باید حق اجتماعی پروژهها داده میشد که فقط در این دولت از پیمانکاران گرفته شد و به مردم داده شد و فاز دوم آنهم پرداخت خواهد شد.
محراب تاکید کرد: در زیربناها که دین و فرهنگ است تلاش شود. پروژهها باید در کنار خود بسته فرهنگی داشته باشند.
وی گفت: دریایی از پروژهها داریم که راکد و فاقد اعتبار است و باید همه مسئولان در کنار هم اراده کنند و چند پروژه اصلی شروع بهکار شود که در بین مردم ایجاد امید شود.
محراب در پایان خطاب به مدیران استان و شهرستانها تاکید کرد: مدیران ادارات علاوه بر کارهایی که پرسنل اداریشان انجام میدهند خودشان هم باید یک کار ویژه داشته باشد و به آن بپردازد.