پخش زنده
امروز: -
نماینده مجلس: توزیع پزشک متخصص در برخی مناطق کشور ناعادلانه است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، نماینده مردم شهرستانهای تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم توزیع ناعادلانه پزشک متخصص و فوق تخصص در سطح کشور است
دکتر سید شمس الدین حسینی افزود: از دلایل اصلی کمبود پزشک متخصص در برخی مناطق، توزیع ناعادلانه دانشگاههای علوم پزشکی در سطح کشور است .
وی با بیان اینکه در چند استان از جمله تهران استقرار دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی وضعیت خوبی دارند تصریح کرد: متاسفانه با شرایطی که استانهای شمالی بویژه استان مازندران در بخش گردشگری و حضور مسافران دارد با کمبود دانشکدههای علوم پزشکی مواجه هستیم.
رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: استقرار و راه اندازی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی غرب مازندران، علاوه بر جذب پزشکان متخصص، زمینه ساز عضویت هیئت علمی آنها در این مجموعه نیز خواهد شد.
دکتر حسینی افزود: راهاندازی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی غرب مازندران، بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی تنکابن، آغاز به کار مرکز دیالیز بیمارستان آیت الله خامنهای عباس آباد، راه اندازی مرکز خدمات درمانی و بهداشتی خرم آباد، کتری در نشتارود و، ولی آباد تنکابن، بازسازی و تجهیز اورژانس بیمارستان شهید رجایی تنکابن، احداث دانشکده پرستاری رامسر و همچنین تکمیل بخشی از پردیس پزشکی رامسر را از جمله اقدامات صورت گرفته دانست.
وی با اشاره به اینکه باید به مازندران نگاه ملی شود گفت: رفع مشکلات پزشکی و درمانی با توجه به حضور میلیونی و شناور مسافران و گردشگران به مازندران به ویژه غرب استان در ایام تعطیلات با جذب بیشتر پزشکان متخصص و فوق تخصص تحقق پیدا خواهد کرد.
نماینده مجلس پردیس پزشکی رامسر را فاقد چارت سازمانی و از لحاظ ساختار اداری زیر نظر تشکیلات دانشگاه علوم پزشکی مازندران دانست و افزود: راه اندازی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی غرب مازندران با مرکزیت ستاد اداری آن در تنکابن، سبب استقرار رشتههای مرتبط پزشکی و جذب پزشکان متخصص به صورت ثابت و پایدار و البته غیر متمرکز در شهرستانهای غرب مازندران میشود.
رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: استقرار رشتههای پزشکی و دارو سازی در شهرستان رامسر و رشتههای جدیدالتأسیس در سایر شهرستانهای غرب مازندران با جذب و ماندگاری پزشکان متخصص و فوق تخصص میتواند خدمات را به صورت مطلوب و مناسب در اختیار مردم قرار دهد.
دکتر حسینی به بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی شهرستان تنکابن اشاره کرد و گفت:۹۵ درصد از ساخت این بیمارستان به اتمام رسیده و تجهیزات نیز نصب شده است. وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰ هزار تخت از سوی وزارت بهداشت و درمان برای بیمارستانهای کشور خریداری شد افزود: ۲۲۰ تخت بیمارستانی مربوط به بیمارستان تنکابن است. نماینده مردم شهرستانهای تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با تکمیل این بیمارستان و با استقرار دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی غرب مازندران پزشک تخصص و فوق تخصص نیز تامین خواهد شد.