پخش زنده
امروز: -
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک می گوید: رعایت نکات تغذیه اصولی در فاصله افطار تا سحر، سلامتی و ایمنی بدن را افزایش میدهد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ به گفته دکتر علیمحمدی روزه داری میتواند در تنظیم متابولیسم بدن و افزایش سطح ایمنی فرد روزه دار به شرط رعایت نکات غذایی در وعدههای افطار تا سحر تاثیر گذار باشد.
او افزود: رعایت تنوع، تعادل و توجه به میزان کالری مورد نیاز بدن در فاصله افطار تا سحر ضروری است و می توان با رعایت تنوع دریافت انواع گروههای غذایی مواد مغذی مثل پروتئین ها و ویتامینها را دریافت کرد و با پرهیز از پرخوری و کم خوری، کالری مورد نیاز بدن را دریافت کرد.
یادگاری رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هم گفت: دریافت سه وعده غذایی افطار، شام و سحر لازم و ضروری است و روزه داران در کنار وعدههای اصلی با استفاده از سبزیجات، انواع سالاد، میوهها و نوشیدنیهایی مثل آب و عرقیات گیاهی در زمان بین افطار تا سحر، آب مورد نیاز بدن خود را تامین کنند.