پخش زنده
امروز: -
دلمه سنندجی یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه سنتی است که در مراسم های خاص طبخ می شود.
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، دلمه یکی از غذاهای پرطرف دار است که انواع آن توسط کدبانوهای ایرانی پخته می شود در این مقاله طرز تهیه دلمه سنندجی که از غذاهای سنتی این منطقه است را آموزش می دهیم.
آموزش دلمه سنتی سنندجی توسط خانم منصوره سادات حسینی
مواد اولیه:
برگ چغندر ۵۰۰ گرم
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
سبزی دلمه ۱۵۰ گرم
پیاز ۲۰۰ گرم
گوشت با استخوان ۵۰۰ گرم
روغن ارده کنجد به مقدار لازم
ادویه (دارچین زیره زردچوبه نمک فلفل) به میزان لازم
رب انار به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا نیمی از پیازها رو با گوشت استخوان دار و دارچین وزردچوبه اجازه میدهیم تا پخته شود بعد در کناری برگ چغندر را به مدت یک دقیقه داخل آب جوش ریخته بعد از صافی رد میکنیم برنجهارا به مدت یک ساعت خیس میکنیم وگوشت چرخکرده را با پیاز تفت میدهیم بعد برج و سبزی وادویهها را اضافه کرده و روی برگ چغندر میریزیم و بصورت بقچه تا میکنیم و داخل قابلمه میچینیم.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه مرغ شکم پر یا لونگی گیلانی +فیلم
وقتی تمام شد گوشت را که از قبل پخته بودیم را روی دلمهها میگذاریم و آب گوشت را به قابلمه دلمه اضافه میکنیم و روی حرارت پایین میگذاریم تا آرام پخته شود در ضمن موقع سرو کمی رب انار روی دلمهها میریزیم یا یک ظرف رب انار کنار دلمهها میگذاریم.
البته در سنندج بعداز پخت روی دلمه روغن یاکره محلی میریزند.
روش تهیه دلمه سنندجی توسط خانم حسینی
منبع: سایت به خانه بر میگردیم