پخش زنده
امروز: -
با نظارت دامپزشکی بیش از ۵۵۰ تن گوشت قرمز در کشتارگاههای خوزستان تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خوزستان اظهار داشت: با هدف اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان ، بیش از ۵۵۰ تن گوشت قرمز استحصالی تحت نظارت بهداشتی و ناظرین شرعی دامپزشکی استان خوزستان در بازه زمانی اول فروردین لغایت ۱۴ ام فروردین ماه در کشتارگاههای دام استان تولید شد.
دکتر عبدالله محمد حسنی تصریح کرد: در این زمینه به منظور تأمین سلامت لاشهها و آلایش استحصالی و تأیید حلیت (حلال بودن) گوشت دام، ضمن ممهور کردن لاشهها به مهر کشتارگاهها از برچسب نیز به منظور شناسنامهدار کردن لاشه استفاده میشود.
محمد حسنی ادامه داد: این موضوع نقش بسزایی در ایجاد اطمینان خاطر مصرف کننده از بعد تأمین سلامت و بهداشت جامعه دارد و در صورت عدم خروج محمولههای غیر قابل مصرف، سبب انتقال بیماری مشترک بین حیوان و انسان و یا بیماریهای با منشاء غذا شود.
این مقام مسئول در پایان از شهروندان خواست خرید گوشت قرمز را فقط از قصابیها و مراکز عرضه مجاز و دارای پروانه تهیه و نسبت به ممهور بودن لاشه به مهر بهداشتی دامپزشکی اطمینان حاصل و به مندرجات درج شده بر روی برچسب توجه کنند.