پخش زنده
امروز: -
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی گفت: استان مازندران بیشترین حجم گردشگری دریایی ساحلی و استان هرمزگان بیشترین حجم گردشگری دریایی را به خود اختصاص داده اند.
آقای مصطفی فاطمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: روند رشد گردشگری دریایی در استان هرمزگان در ماههای بهمن و اسفند سال ۱۴۰۱؛ ۶۰ درصد بوده که فقط در جزیره قشم در بهمن ماه ۸۵۰ هزار و در اسفند حدود ۸۰۰ هزار مسافر وارد این جزیره شده اند.
آقای فاطمی گفت: آمار ورود مسافر به جزیره قشم در بهمن ماه معادل آماری است که در ابتدای سال ۱۴۰۱ داشتیم.
آقای فاطمی گفت: دراستان هرمزگان بیشتر سفرهای دریایی بین جزایر قشم و هرمز انجام میشود که بخش عمدهای از گردشگری دریایی مربوط به بحث حمل و نقل و ترانزیت مسافر بین دو جزیره و مابقی تفریحات و ورزشهای ساحلی است.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گفت: کشور ما نوار و پهنه ساحلی خوبی برای انواع ورزشهای ساحلی و تفریحات دریایی و گردشگری آبی دارد؛ علاوه بر آن تالابهای خوب و کم نظیر در کنار رودخانهها و مجموعههای سدی آبی داریم و باید از این ظرفیتها استفاده کنیم.
آقای فاطمی گفت:گردشگری مهمترین مقولهای است که در حوزه اقتصاد دریا میتوان در کنار دریا و ساحل از آن استفاده کرد و جامعه محلی هم با سرعت از این موضوع منتفع میشوند.
آقای فاطمی گفت: از سال ۱۴۰۰ میزهای گردشگری آبی در حوزه شناورهای تفریحی؛ سواحل؛ رودخانه ها؛ تالابها و استخرها و مجموعههای امسال ساخت تشکیل و در خیلی از استانها این میزها فعال شدند.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گفت: با تفاهماتی که با سازمان بنادر و دریانوردی و سایر ارگانها انجام دادیم بحث سرمایه گذاری در سواحل تسهیل شده است.
آقای فاطمی گفت: برای نوروز ۱۴۰۲ ظرفیت شناورها را به نسبت افزایش دادیم و با توجه به محدودیتها و مشکلات توانستیم از سایر ارگانها کمک بگیریم. علاوه بر آن برای جلوگیری از حوادث و مشکلاتی که در دریا وجود دارد در ایام نوروز گشتهای دریایی افزایش یافته است.
آقای فاطمی گفت: برای توسعه گردشگری دریایی مسیرهای آبی جدید تعریف و مسیر آبی بندر عباس به هنگام افتتاح شده است. همچنین محور جدیدی بین جزایر و کشورهای همسایه تعریف شده و نیاز به هماهنگی بیشتری دارد.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گفت: استان اردبیل هم در حوزههای چشمههای معدنی و استخرها به عنوان یک قطب گردشگری محسوب میشود.
آقای فاطمی گفت: برای توسعه هر چه بیشتر گردشگری دریایی باید قوانین و فعالیت سرمایه گذاری در این حوزه تسهیل شود.