پخش زنده
امروز: -
کارخانه قند مهاباد به زودی به بهره بردای می رسد، این خبر را فرماندار ویژه مهاباد در حاشیه بررسی و حل مسائل و مشکلات زیر ساختی این کارخانه اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، رییس هیئت مدیره کارخانه قند مهاباد میگوید: کارخانه قند مهاباد یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی منطقه است که بیش از 98 درصد از این کارخانه تکمیل شده است.
سید عبدالله قریشی افزود: بعد از حل مشکل گاز در خرداد ماه 40 هزار تن شکر زرد به شکر سفید تبدیل و در شهریور ماه هم کارخانه به صورت رسمی افتتاح می شود.
وی اضافه کرد: چغندر قند را که با شهرستان های همجوار قرارداد بسته ایم تبدیل به قند خواهیم کرد.
حسن عباسی افزود: یکی از مشکلات اصلی این کارخانه مشکل گاز بودکه گاز به این محل رسیده ولی نیاز است برای روشن شدن شعله های تولیدش خط لوله گاز به محوطه کارخانه متصل شود و مقرر شده تا هفته آینده این مشکل حل شود.
وی با اشاره به اینکه برای محقق شدن شعار سال و فرمایشات مقام معظم رهبری، به سرمایه گذاران سرمایه در گردش خواهیم داد اضافه کرد: یکی از اولویت های ما در سال جاری فعال کردن واحدهای نیمه فعال و راکد است که مقرر شده علاوه بر این کارخانه ، مقدمات صنایع پایین دستی پتروشیمی هم فراهم شود.
با شروع به کار این کارخانه برای بیش از سه هزار و500 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد می شود.