پخش زنده
امروز: -
شماری از زنان کمتر از ۳۰ سالی که برخی از واکسنها را مصرف کردند دچار حمله قلبی شدند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، به نقل از روزنامه دیلی میل، براساس گزارش دانشمندان انگلیسی، استفاده از واکسنهای کرونا، عموما بی خطر است و شمار عوارض جانبی احتمالی، از جمله مرگ افراد استفاده کننده از واکسنهای کووید، بسیار نادر است.
روزنامه دیلی میل افزود: براساس دادههای مرکز ملی آمار انگلیس، زنان کمتر از ۳۰ سال که یکی از واکسنهایی را که بدون استفاده از ام آر ان ای (mRNA) تهیه میشوند مصرف کرده اند، از جمله واکسن استرازنیکا در ۱۲ هفته پس از تزریق واکسن، ۳.۵ برابر بیشتر ممکن است دچار حمله قلبی شوند و جان ببازند. به نوشته دیلی میل، در زمان این پژوهش، فقط اطلاعات واکسنهای ضد کرونای شرکتهای آسترازنیکا (AstraZeneca) و نوواواکس (Novavax) در دست بوده است.
به نوشته دیلی میل، براساس نتیجه این بررسی که در نشریه نیچر (Nature) منتشر شد ممکن است مرگ ناشی از حمله قلبی ناگهانی ۱۱ زن کمتر از ۳۰ سال، به استفاده از واکسن کووید مرتبط باشد. در این پژوهش، رابطه میان استفاده از واکسن کرونا و مرگ این ۱۱ زن، اثبات نشده است، زیرا مرگ این زنان ممکن است به علل دیگری مربوط باشد. همچنین دانشمندان نمیدانند چرا احتمال این خطر در مورد زنان، بیشتر است. این روزنامه نوشت پژوهشگران میگویند احتمال مرگ افرادی که واکسن کووید نزده اند، کماکان به مراتب بیشتر از همه مرگهای ناشی از تزریق واکسن است.