مسافران نوروزی مراقب مسمومیتهای غذایی باشند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به افزایش مسمومیتهای غذایی در روزهای اخیر گفت: مردم و مسافران نوروزی در مصرف غذاهای مانده و کنسروی بیشتر دقت کنند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، دکتر قاسم برجویی فرد بیان کرد: با شروع فصل بهار و گرم شدن هوا، رعایت نکردن شرایط نگهداری غذا در هنگام سفر موجب مسمومیتهای غذایی میشود.
وی گفت: در روزهای جاری برخیها به دلیل مشاهده علائمی مانند حالت تهوع، سردرد، سرگیجه و اسهال به مراکز درمانی مراجعه کردند، که نشان از مسمومیت غذایی داشته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تاکید بر اینکه مردم و مسافران باید از خرید غذا از دوره گردها در حاشیه خیابانها و مراکز غیر بهداشتی پرهیز کنند، گفت: در هنگام سفر و گردش اگر از مواد غذایی کنسروی استفاده میشود، به تاریخ مصرف آن توجه کرده و دقت کنند که قوطی آن زنگ زدگی نداشته باشد و پیش از مصرف آنرا در آب جوش قرار دهند.