توانمندی ۴۲ هزار نفر در استان بوشهر با آموزشهای فنی و حرفهای
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر گفت: پارسال ۴۲ هزار و ۵۶۵ نفر در استان مهارتهای فنی و حرفهای را با شرکت در ۴ هزار و ۹۵۰ دوره آموزشی در دو بخش دولتی و خصوصی فرا گرفتند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، عبدالمجید دراهکی در نشست برنامهریزی آموزشهای مهارت در سال مهار تورم و رشد تولید با بیان اینکه ۷۵۰ حرفه مختلف در راستای مهارتآموزی جوانان استان بوشهر راهاندازی شده، افزود: این حرفههای مهارتی با تنوعهای مختلف در ۱۵ مرکز آموزش فنی و حرفهای دولتی و ۲۸۰ آموزشگاه آزاد خصوصی در این استان ارائه شده است.
وی با بیان اینکه بر اساس رصد اشتغال مهارت آموختگان، بیش از ۷۰ درصد آنها در بنگاههای مختلف اقتصادی و کارآفرینی جذب بازار کار میشوند، عنوان کرد: آموزشهای فنی وحرفهای مجموع آموزشهای نظری و عملی است که باهدف ارتقای دانش افراد، ایجاد مهارتهای لازم و به فعلیت رساندن استعدادهای نهفته در آنها اجرا میشود و مهارت آموزان را برای احراز شغل، حرفه و کسب و کار در مشاغل گوناگون تا سطحهای مشخص آماده میکند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان از برنامهریزی آموزشی برای ارایه ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت آموزش در سال جاری در دوبخش دولتی و خصوصی فنی و حرفهای در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: توانمندسازی افراد جامعه با ارائه مهارت امکانپذیر است و این مهم میتواند زیربنای اقتصاد مقاومتی باشد.
به گفته وی آموزشهای فنی و حرفهای در بخش دولتی در رشتههای تراشکاری، جوشکاری، برق، الکترونیک، ابزار دقیق، مکانیک خودرو، صنایع چوب، پرورش ماهی در قفس، پروش میگو، تعمیر موتور قایق بنزینی، کارآفرینی، ایمنی و بهداشت، تراش سی ان سی، عمران، و ... ارائه میشود.
دراهکی عنوان کرد: در ارائه آموزشهای مهارتی در بخشهای صنایع، روستایی، ثابت و سیار شهری، پادگان، زندان، مهارت آموزی در محیط کار واقعی، عشایر، مراکز درمان اجباری، کارگاههای صنایع و اصناف و سکونتگاههای غیر رسمی، اداره کل استان موفق به تحقق اهداف آموزشی به میزان بیش از ۱۲۰ درصد شده است.
وی با تاکید بر اینکه مهارتآموزی به عنوان راهگشای اشتغال نقشی مهم در حل مشکلات جوانان و توسعه استان دارد و باید زمینه توسعه آن فراهم شود، افزود: سیاست آموزشی در مراکز آموزش و فنی و حرفهای مبنی بر ارائه آموزشها به شکل رایگان است، اما برخی صاحبان صنایع از این فرصت بهره لازم را نمیبرند و گاهی هم از این قابلیت بی اطلاع هستند که میطلبد رسانههای جمعی برای تحقق این مهم درکنارآموزشهای فنی و حرفهای گام بردارند.